Matematik sınavından 0 alacağım ne yapmalıyım?

Yarın okula gittikten sonra müdür yardımcısının yanına gidip hastayım ailemi arayabilir misiniz de sonra sağlık ocağına gidip rapor alın telafi sınavları başlayana kadar çalışıp 50-60 al bari.

Mükemmel.

9. Sınıf artı çarpma bilmemek büyük beceride merak ettiğim nasıl LGS'den geçtin kanka? Neyse sabaha kadar çalış bence en azından 50 üstü almaya bak.

9. Sınıf artı çarpma bilmemek büyük beceride merak ettiğim nasıl LGS'den geçtin kanka? Neyse sabaha kadar çalış bence en azından 50 üstü almaya bak.
Pardon konunun zamanı geçmiş, eh n'aptın diyelim o zaman.

Son düzenleme:

Hocam bayağı soru salladım hepside yanlışmış. Hoca puan eklemezse 0 alacağım.

Sıfır al. Sürpriz yaptım dersin. Çalışmaktan başka seçeneğin yok. Olmadı kopya çek.

Notuna 0 girilirse disiplin kuruluna sevk ediliyorsun yanlış hatirlamiyorsam. O yuzden ogretmeninden rica et biraz insafli davransin.

YouTube'da sabaha kadar ders notlarina vs. bak.

Gerçekten her şeyde disiplin kuruluna götürmek çok saçma belki matematiği kötü ama sözel derslerden 100 alıyor.

Çarpmayı bile bilmiyorsan vay senin haline. Benim 9 da 10 da falan derslerim çok iyiydi 11 den sonra batırdım. Ama 9 da bile 0 almak hayra alamet değil gerçekten. Klişe olacak ama oturup çalış bırak pc yi falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…