Matematik sınavından 0 alacağım ne yapmalıyım?

Yarın okula gittikten sonra müdür yardımcısının yanına gidip hastayım ailemi arayabilir misiniz de sonra sağlık ocağına gidip rapor alın telafi sınavları başlayana kadar çalışıp 50-60 al bari.

Bir şey diyeceğim ama umarım ters tepki almam. Gerçekten bu yıl matematiğe adam gibi çalışmayı denediniz mi? Bilgisayarda ne kadar vakit geçiriyorsunuz?

Yeni aklıma gelmişken söyleyeyim: 9.sınıfta matematikten 05 almıştım ben. Düşük almak dünyanın sonu değildir, sakın psikolojini bozma. Neden mi? Çünkü sonraki sınavda 05'ten notumu 100'e yükseltmiştim.
Mükemmel.

Matematiğe hiç kafam basmıyor, çarpmayı bile bilmiyorum. Yarın matematik yazılı sınavı var ve hoca tüm soruları klasik soracakmış. Annem 50 altında not alırsan bilgisayarını kaldırırım dedi ve şu an boş boş ne yapacağımı düşünüyorum. 9. sınıfım.
9. Sınıf artı çarpma bilmemek büyük beceride merak ettiğim nasıl LGS'den geçtin kanka? Neyse sabaha kadar çalış bence en azından 50 üstü almaya bak.

9. Sınıf artı çarpma bilmemek büyük beceride merak ettiğim nasıl LGS'den geçtin kanka? Neyse sabaha kadar çalış bence en azından 50 üstü almaya bak.
Pardon konunun zamanı geçmiş, eh n'aptın diyelim o zaman.

Son düzenleme:
9. sınıf artı çarpma bilmemek büyük beceride merak ettiğim nasıl LGS'den geçtin kanka? Neyse sabaha kadar çalış bence en azından 50 üstü almaya bak.

Pardon konunun zamanı geçmiş, eh n'aptın diyelim o zaman.

Hocam bayağı soru salladım hepside yanlışmış. Hoca puan eklemezse 0 alacağım.

Matematiğe hiç kafam basmıyor, çarpmayı bile bilmiyorum. Yarın matematik yazılı sınavı var ve hoca tüm soruları klasik soracakmış. Annem 50 altında not alırsan bilgisayarını kaldırırım dedi ve şu an boş boş ne yapacağımı düşünüyorum. 9. sınıfım.

Sıfır al. Sürpriz yaptım dersin. Çalışmaktan başka seçeneğin yok. Olmadı kopya çek.

Çarpmayı bile bilmiyorsan vay senin haline. Benim 9 da 10 da falan derslerim çok iyiydi 11 den sonra batırdım. Ama 9 da bile 0 almak hayra alamet değil gerçekten. Klişe olacak ama oturup çalış bırak pc yi falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı