Mükemmel.Bir şey diyeceğim ama umarım ters tepki almam. Gerçekten bu yıl matematiğe adam gibi çalışmayı denediniz mi? Bilgisayarda ne kadar vakit geçiriyorsunuz?
Yeni aklıma gelmişken söyleyeyim: 9.sınıfta matematikten 05 almıştım ben. Düşük almak dünyanın sonu değildir, sakın psikolojini bozma. Neden mi? Çünkü sonraki sınavda 05'ten notumu 100'e yükseltmiştim.
Hayır, üçgenlerden önce doğru ve doğruda açı konusu var. Ön hazırlık oluyor o. Üçgenler ile de asıl geometri başlıyor.Hocam bu geometrinin en temeli üçgenler mi oluyor? Daha sonra yamuk dörtgen vs.
9. Sınıf artı çarpma bilmemek büyük beceride merak ettiğim nasıl LGS'den geçtin kanka? Neyse sabaha kadar çalış bence en azından 50 üstü almaya bak.Matematiğe hiç kafam basmıyor, çarpmayı bile bilmiyorum. Yarın matematik yazılı sınavı var ve hoca tüm soruları klasik soracakmış. Annem 50 altında not alırsan bilgisayarını kaldırırım dedi ve şu an boş boş ne yapacağımı düşünüyorum. 9. sınıfım.
Pardon konunun zamanı geçmiş, eh n'aptın diyelim o zaman.9. Sınıf artı çarpma bilmemek büyük beceride merak ettiğim nasıl LGS'den geçtin kanka? Neyse sabaha kadar çalış bence en azından 50 üstü almaya bak.
9. sınıf artı çarpma bilmemek büyük beceride merak ettiğim nasıl LGS'den geçtin kanka? Neyse sabaha kadar çalış bence en azından 50 üstü almaya bak.
Pardon konunun zamanı geçmiş, eh n'aptın diyelim o zaman.
Matematiğe hiç kafam basmıyor, çarpmayı bile bilmiyorum. Yarın matematik yazılı sınavı var ve hoca tüm soruları klasik soracakmış. Annem 50 altında not alırsan bilgisayarını kaldırırım dedi ve şu an boş boş ne yapacağımı düşünüyorum. 9. sınıfım.
Notuna 0 girilirse disiplin kuruluna sevk ediliyorsun yanlış hatirlamiyorsam. O yuzden ogretmeninden rica et biraz insafli davransin.
YouTube'da sabaha kadar ders notlarina vs. bak.
Hocam bayağı soru salladım hepside yanlışmış. Hoca puan eklemezse 0 alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.