UğurDündar
Picopat
Mert hocanın 70 günde tyt kampını veya bıyıklı matematiğin kampını izlemenizi öneririm.Tamam alacağım bugün. Peki bunu bittirdikden sonra ne yapmam lazım. Nereye çalışmam lazım?
Mert hocanın 70 günde tyt kampını veya bıyıklı matematiğin kampını izlemenizi öneririm.Tamam alacağım bugün. Peki bunu bittirdikden sonra ne yapmam lazım. Nereye çalışmam lazım?
Mert hocanın 70 günde TYT kampını veya bıyıklı matematiğin kampını izlemenizi öneririm.
Siparisi verdim. Gelene kadar bir göz atacağım. TYT'den sonra AYT çalışacağım değil mi abi.
Matematik temelim yok. Rehber Matemetik'in bu videosunu yaptıktan sonra:
Sırasıyla 9 - 10 -11 -12 sınıf çalışıcağım değil mi?
Senol hocanin bu oynatma listesimi ? https://www.youtube.com/playlist?list=PLfqc-K2yIql9-kWioDD0xkqQhR8UR8fdjŞenol hoca+aktif matematik+matematiğin ilacı+345 +25 netin ilacı.
Senol hocanin bu oynatma listesi mi? https://www.youtube.com/playlist?list=PLfqc-K2yIql9-kWioDD0xkqQhR8UR8fdj
dogru rm cok dagitiyor bir de cok hareketli. Ben o zaman senol hocadan basliyorum 40 gunde TYT hangi kanalin oynatma listesi?Eğer toplama çıkarmada dahi sorunun varsa bunu izle sonra 40 günde TYT matematik kampına geç. Ama o derece kötü değilsen 40 günde TYT kampı ile da konuyu kavrarsın. Açıkçası rm',nin konuyu fazla dağıttığını düşünüyorum şenol hoca çok makara yapmadan anlatiyor.
Dogru rm cok dagitiyor bir de cok hareketli. Ben o zaman senol hocadan basliyorum 40 gunde TYT hangi kanalin oynatma listesi?
Tesekkur ederim basit toplama ve cikarmada bile zorlaniyorum ama basarmak zorundayim.
ilk videoyu izledim simdi nereden soru cozebilirim aktif matematik mi?
Teşekkür ederim basit toplama ve cikarmada bile zorlaniyorum ama basarmak zorundayim.
İlk videoyu izledim simdi nereden soru cozebilirim aktif matematik mi?
Bitti şimdi ne yapmalıyım konuda açtım bununla ilgili ama cevap veren yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.