Matematik temeli nasıl atılır?

Algoritmik

Hectopat
Matematikle aram yok, sıfırdan başladım fakat doğru düzgün konu anlatımı yapan hoca bulamadım. Sıfırdan matematik yazıp yine bilen birine anlatır gibi anlatıyorlar. Sıfırdan başlayıp başarılı olan arkadaşlar nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz bende aynı şekılde çalışayım. Teşekkürler.

Dediğim gibi sıfırdan yazıp bilene anlatır gibi anlatıyorlar. En basit anlatan şenol hoca bence.

Tamamen sıfırsan antrenmanlarla matematik 1 ile başlayıp çözülmeyecek soru bırakmayacak şekilde kullanırsan, en azından temel atmıs olur hem de elini alıştırmış olursun. O kadar değil biraz bilgim var diyorsan da kolay- orta seviye kitaplar alıp YouTube'dan basit ve anlaşılır anlatan hocaların ders serilerini izleyerek ilerlemen yararlı olur.

1.sınıf matematik videolarını izlemeye başladım sizde deneyin.Sonra 2.sınıf böyle ilerlicek.
Hocam böyle mi yapacaksınız cidden?

Tamamen sıfırsan antrenmanlarla matematik 1 ile başlayıp çözülmeyecek soru bırakmayacak şekilde kullanırsan, en azından temel atmıs olur hem de elini alıştırmış olursun. O kadar değil biraz bilgim var diyorsan da kolay- orta seviye kitaplar alıp YouTube'dan basit ve anlaşılır anlatan hocaların ders serilerini izleyerek ilerlemen yararlı olur.
Şef su an ant mat 1 var elimde fakat kitaptaki konu anlatımını anlamıyorum. Video izleyim diyorum bu seferde kitapta olmayan sorular geliyor kafam karışıyor.

Şef su an ant mat 1 var elimde fakat kitaptaki konu anlatımını anlamıyorum. Video izleyim diyorum bu seferde kitapta olmayan sorular geliyor kafam karışıyor.

Dediğim gibi sıfırdan yazıp bilene anlatır gibi anlatıyorlar. En basit anlatan şenol hoca bence.
Onda da bazı yerlerde mala bağlıyorum tam olarak çözümğ yok mu bu olayın?

Onda da bazı yerlerde mala bağlıyorum tam olarak çözümü yok mu bu olayın?

Hocam böyle mi yapacaksınız cidden?

Onda da bazı yerlerde mala bağlıyorum tam olarak çözümğ yok mu bu olayın?

Onda da bazı yerlerde mala bağlıyorum tam olarak çözümü yok mu bu olayın?
Evet böyle yapacağım ama yuvarlama falan da var onlarla işim olur mu bilmiyorum ya da 5.sınıftan başlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı