Matematik temelim yok ancak Yazılım Mühendisliği okumak istiyorum

Yine de vazgeçme ama herkesten çok çok daha fazla çalışman lazım.

Güzel. O zaman çalış dostum. Ama yazılım mühendisliği sağlam matematik ister. Sadece kazanmak değil, sonrası içinde.

benim hedefim şu anda tam dediğin gibi Tyt'yi halletmeye çalışıyorum okul açıldığında ise Ayt başlayacağım

Güzel. O zaman çalış dostum. Ama yazılım mühendisliği sağlam matematik ister. Sadece kazanmak değil, sonrası içinde.
evet biraz da olsa biliyorum umarım yapabilirim

Yine de vazgeçme ama herkesten çok çok daha fazla çalışman lazım.
evet farkındayım bende elimden geleni yapacağım

Denenmeden sonuç olmaz. Sonuna kadar gidin kaybedecek bir şeyiniz yok ekstra kazancınız olur.

Hala okulda esit agirliktaysan aciga gec. Evde calisma disipliniyle okuldan cok cok daha hizli gidersin. Okul seni asiri geriye dusurur eger kalirsan.

Hala okulda esit agirliktaysan aciga gec. Evde calisma disipliniyle okuldan cok cok daha hizli gidersin. Okul seni asiri geriye dusurur eger kalirsan.
açığa geçmeyi bende düşündüm de ailem sıkıntı yapabilir diye düşünüyorum

İstediğin bölüm kaç k bilmiyorum ama ben bu yıl ilk defa sınava girdim 11. sınıf yazında lise hayatım boyunca ilk defa ders çalışmaya başladım ve 1 yılda MSÜ 100K sayısal 158 k geldi bence daha iyisini bile yapabilirsin son 3 ay depresyona girmiştim çünkü başlarken TYT 33.5 ile başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…