Matematik temelim yok

muratYunus1

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, önerilerinizi dikkate alacağım bu arada TYT matematik sıfırım alanım eşit ağırlık diğer derslerde belli temel vs var ama matematik sıfırım nereden baksanız mantıkla yaparak belki 2 ya da 3 net çıkar zar zor belki temel düzey kaynak önerileriniz vs nelerdir? Neler önerisiniz tam olarak sağlam bir temel attıracak kolay bir kaynak 2 olarak şöyle bir fikir geldi akımda okyanus 40 seans matematik kullanıp mert hoca matematik ilk 12 konu kamp katılsam nasıl olur sizce ilk 12 konu soru bankası çözsem ek olarak.

Eskiden "matematiğe ilk adım" diye bir kitap vardı. Eğer bulabilirsen öneririm.

Elimde var ondan almıştım sence nasıl kullanmalıyım.

Ben de seninle aynıyım, galiba toplamadan başlayıp ileri seviyeye çıkmamız gerekecek.

Nasıl yapacağız ya bir yol bulsak.

Ben de seninle aynıyım, galiba toplamadan başlayıp ileri seviyeye çıkmamız gerekecek.

Nasıl yapacağız ya bir yol bulsak.

Zaten piyasada bir çok kitap mevcut, her gün konu dinleyip, soru çözüm videosu izleyip bol bol soru çözeceksin. Yapamadığın soruların da üzerinde uğraşıp çözmeye çalışacaksın, baktın gerçekten çözemiyorsun o zaman çözümünü izlersin ya da bir arkadaşın sana anlatarak çözer. Her gün bu düzende çalışırsan bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı