Matematik ve kimya derslerini yapamamak

y1sf0

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben 9. sınıf öğrencisiyim ve matematik ve kimyada sıkıntılar yaşıyorum, fizik ve biyoloji gibi diğer sayısal derslerim iyi fakat matematik ve kimyaya bir hevesle çalışmaya başlıyorum ve yine hiçbir şey anlamıyorum. Ne yapabilirim?

Sıfırdan başlayın, en kolayından. Zor olandan başlamayın. Örneğin matematik tarafında toplama, çıkarma işlemelerinden başlayan kitaplar var. Araştırıp en basit olan kitapları alın, öğrenin çözün, yaptıkça yapasınız gelecek. Tecrübe ile sabit.

Sıfırdan başlayın, en kolayından. Zor olandan başlamayın. Örneğin matematik tarafında toplama, çıkarma işlemelerinden başlayan kitaplar var. Araştırıp en basit olan kitapları alın, öğrenin çözün, yaptıkça yapasınız gelecek.

Sıfırdan başlayın, en kolayından. Zor olandan başlamayın. Örneğin matematik tarafında toplama, çıkarma işlemelerinden başlayan kitaplar var. Araştırıp en basit olan kitapları alın, öğrenin çözün, yaptıkça yapasınız gelecek. Tecrübe ile sabit.

Cevabınız için teşekkürler fakat benim o konularda sıkıntım yok sadece 9 matematiğini anlayamıyorum ve yapamıyorum bundan önceki senelerde matematikte pek zorluk çekmedim ama bu sene ilk dönem çok zor geldi sonra deprem oldu okulum açılalı daha 1 hafta oldu ve yine anlayamıyorum sınıfta matematiği hiç yapamayan tek kişi benim bu da oldukça moralimi bozuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı