Merhaba yeni 9. sınıf oldum matematik dışında diğer tüm derslerde iyi sayılırım ancak bu dönemin matematik 1. sınavından gelen not 06
matematiği yapamadığım içinde ortalamayı haliyle düşürüyor " matematiksiz ortalama taşınılabilir mi?"
Matematik 6 ders baba bir ders ortalamayı çok etkiler. Matematiksiz ortalama taşınır da takdir teşekkür falan alamazsın ortalaması 50nin altında olduğu sürece, matematiği 50 civarı tutsan teşekkür gelir de takdir zor. Öneri olarak matematik konu odaklı değil pratik odaklı çalışılınca yani test çözdükçe yapılır.Merhaba yeni 9. sınıf oldum matematik dışında diğer tüm derslerde iyi sayılırım ancak bu dönemin matematik 1. sınavından gelen not 06matematiği yapamadığım içinde ortalamayı haliyle düşürüyor " matematiksiz ortalama taşınılabilir mi?"
Merhaba yeni 9. sınıf oldum matematik dışında diğer tüm derslerde iyi sayılırım ancak bu dönemin matematik 1. sınavından gelen not 06matematiği yapamadığım içinde ortalamayı haliyle düşürüyor " matematiksiz ortalama taşınılabilir mi?"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.