Şöyle diyeyim. 2 yılın var her şey için zamanın var hem EA hem say bile çözebilirsin öyle bir zaman yani. Geometriyi sona bırakma hatta bak Türkçeyi azalt günde 2 saat geometri bak. Ben sınavda geometriden 8 soru işaretledim hepsi doğruydu ve eminim ki beni sadece o 8 soru 6-7k öne attı. Geometri çok güzel bir kapıdır başta zordur emek verirsen de herkesin önüne geçersin. Matematiği anlattım geometride sabır işi aslında. Türkçe için dergi oku felsefe, tarih, coğrafya, kültürel dergiler oku mesela bu yıl eyfel sorusu geldi herkes öylece kaldı çünkü roman tarzı birbirine zincirle kesin bağlı olmayan yapıda ki metinleri okurken takılıyoruz. Tarih için kendi notlarım vardı sana istersen upload edip link atarım indirirsin. Coğrafya TYT'de zordur AYT de birkaç hafta ister. Feni sakın yapamam deme benim en büyük hatamdı 7 net yaptım eğer erken çalışsaydım 15 16 varmış rahatlıkla.
Artı olarak deneme çöz. Denemeler sınava hazırlar. YouTube'da tekli soru çözen kanallar var. Eyüp B, barıştıran matematik, vayni Team gibi bu kanallar sana güzel pratikler ve yollar gösterirler attıkları soruları önce deneyip sonra da izlersen çok ileriye taşırlar seni. Özellikle AYT'de farklı tip bir soru gelebildiği için bu kanallar bilgine bilgi katıyorlar ve daha rahat çözmene yardımcı oluyorlar. Zaten bu yılın matematiği resmen 345'ten çalıntı gibiydi. Çok benzer sorular vardı, sevgilimden 1 ay önce ayrılmamış olsam daha iyisini de yapardım. En büyük motivasyonumdu