Matematik zor soruları yapamamak

mertkeremm586

Centipat
Daha fazla  
Matematikte özellikle şu üçgenlerde zorlanıyorum öklid tales pisagor vb. açıları cözebiliyorum tüm formülleri biliyorum ama işte bazı zor orta soruları çözemiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? Kolayları yapıyorum. Ama başı sorular bir türlü olmuyor.

Matematikte özellikle şu üçgenlerde zorlanıyorum öklid tales pisagor vb. açıları cözebiliyorum tüm formülleri biliyorum ama işte bazı zor orta soruları çözemiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? Kolayları yapıyorum. Ama başı sorular bir türlü olmuyor.
O soruların olayı zaten çözülememesi. Çok ama kolay soru çözmektense zor soru çöz daha az olsun ben sınava hazırlanırkne böyle yapmıştım.

O soruların olayı zaten çözülememesi. Çok ama kolay soru çözmektense zor soru çöz daha az olsun ben sınava hazırlanırkne böyle yapmıştım.

İşte çözemeyince bu iş olmayacak diyorum pes ediyorum çözümünü izleyince anlamsız.
Geliyor

Ama deneyeceğim hep ben kolay soru çözüyorum zorları yapamıyorum bir de zor çözeyim.

Sen lise sınavına mı hazırlanıyorsun YKS mi?

Lise sınavı oldu bitti zaten yani yazılı değil de YKS için diyorum bunları yazılıda pek yapamadım temlimi oturtturmaya çalışıyorum YKS için sonunda nasıl yapacağımı anladım ilk önce tunç kurttan bir video izledim gittim teslimi çözdüm boş bıraktığım birkaç soruyla yarın bakacağım olmazsa çözümünü izleyeceğim ve ondan sonra adım adım konuları yapacağım başka türlü olmuyor galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı