Matematikle olan imtihanım

Tüm öğretmenlerim dostlarım yakın çevrem kısacası arkadaşlarım kapasitemin bu olmadığını söylüyorlar ben de bu olmadığını biliyorum.Kendimdeki en büyük değişiklik artık kendime güvenmiyorum.
Güven kendine muhtemelen heyecanlısın ya da küçük ayrıntıları gözden kaçırıyorsun.

10 oldum.

Ne olacak peki? Hevesim gelinceye dek 4 net devam mı edeceğim? Bunları bilmeden 11'de ne yaparım?

Hocam sizde sıkıntı aileniz diyor diye hep ders çalışırsanız sizide ders manyağı ederler baş kaldırın oyun oynamak istiyorum falan deyin çocukluğunuz yandı bari gençliniz yanmasın.

Bir müddet hiç ders çalışma. Notlarını görünce çalışma isteğin gelecek zaten.
Notlarımı görüyorum işte 30 soruda 4 net.
Hocam sizde sıkıntı aileniz diyor diye hep ders çalışırsanız sizide ders manyağı ederler baş kaldırın oyun oynamak istiyorum falan deyin çocukluğunuz yandı bari gençliniz yanmasın.
Bunu yaparsam yüksek ihtimalle elimdekinden de olurum.Klasik türk ailesi benimki de kendilerinin bir fikri olmadığı için kendilerince haklılar

Bir yandan da 4 senemi heba edeceğim ama kendimi eşimi belki çocuklarıma rahat bir hayat sunacağım.Bu tarafı düşününce de gençliğimi heba etmek mantıklı geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı