Matematikte sıfırdan kaç net yapabilirim?

HayatYordu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AYT hedefim sayısal 250 puan almak, 2 ay biraz para biriktirip sonraki aylarda 0'dan başlayarak hep matematiğe çalışmak istiyorum. Ama bunu yaparken kısa molalarla sabah 8 de başlayıp akşam 6 gibi bitirmeyi düşünüyorum, sizce YKS'ye kadar çalışma zamanım yeterli olur mu? Olursa sizce kaç net yapabilirim?

İşler kırtasiye'de "aktif matematik TYT" ve "aktif matematik AYT" kitapları var. İkisi de 0'dan başlayanlar için ideal. 7. sınıf konularından temelinizi atarak yavaş yavaş zor konu ve sorulara geçmenize yarıyor.
Kaç net yapabileceğinizi bilemiyorum fakat bu kitapların size yararı dokunabileceği konusunda emin olduğum için bu öneride bulunmak istedim.

İşler kırtasiye'de "aktif matematik TYT" ve "aktif matematik AYT" kitapları var. İkisi de 0'dan başlayanlar için ideal. 7. sınıf konularından temelinizi atarak yavaş yavaş zor konu ve sorulara geçmenize yarıyor.
Kaç net yapabileceğinizi bilemiyorum fakat bu kitapların size yararı dokunabileceği konusunda emin olduğum için bu öneride bulunmak istedim.

Aslında az çok altyapım var belli başlı şeyleri biliyorum, çok az bir net sayısı ama hiç çalışmadan 7 net yapabiliyorum. Bu bilgimin üzerine gidip 15-20'lere çıkabilmeyi hedefliyorum. Orta seviye için bir tavsiyeniz var mı peki?

TYT matematikte sıfırdan başlayan biri olarak konuşuyorum. Çalışmaya ilk başladığımda durumumu görmek için 345 branş denemesini çözdüm. 7 net zor yaptım. Mert Hoca'nın TYT kampına başladım. Düzenli bir şekilde ilerledim ve konuları öğrenirken bol soru çözdüm. Başlarda aşırı fazla çalıştığım için (günde 15 saate çıktığım oldu ama bunu önermiyorum) oynatma listesini 22 günde bitirdim. Şu an 30 netlere dayandım. Mert Hoca ile konuları anlayarak ilerlerseniz daha iyisini yaparsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı