Matematikten 10 almak

Ben matamatikdten 3 senedir toplam 12 sınavda, 20'den düşük aldım biraz kızıyolar ama eğer onlara sınıftaki herkesin düşük aldığını kanıtlarsan dayak yemekden kurtulabilirsin bence.

Şaka bir yana aslında lise matamatiği o kadar zor değil. Çalışırsan bence yaparsın, eğer çalışamıyorum diyorsan da kendine bir özel hoca tutmayı deneyebilirsin. Cidden çok işe yarıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtubeda güzel konu anlatım kanalları var, özel derse durumun yoksa. Tek başına ne özel ders ne de başka bir şey işe yarar ama. Kendi çalışma planın olmalı. 12 değilsen günde en azından 2 3 saat çalışma hem 12. Sınıf için alışkanlık kazandırır, hem de derslerini daha iyi anlamaya başlarsın. Şimdiden başarılar dilerim.

Düzeltirsin. Ailene de daha çok çalışacağını söylersin.
Lise not ortalamasının üniversite sınavına ek puan olarak katkı sağlaması dışında bir numarası yok. O etkisi olmasaydı düzeltmene bile gerek yok derdim.
Takmayın kafanıza böyle şeyleri. İyi bir kariyer istiyorsanız biraz takmanız gerek tabii lakin dünyanın da sonu değil.
Üniversite sınavında lise not ortalaması değer bakımından 10 üzerinden 3 bilemedin 4'dür. Önemli ama çok da önemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı