Matematikten 10 almışım

• Konuyu başlatan RamooY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 106
  • Görüntüleme 15.456
Eğer çalışmadıysanız normal, durumu kabullenin ve önünüze bakın. Matematikten proje alabilirsiniz mesela. Ya da eğer sınıfın geneli kötüyse ve şanslıysanız hocanız bir telafi sınavı yapabilir.

Ben gecemi gündüzüme katıp çalıştım ama hoca klasik sorarak benim güvenimi kaybetti :(

Ben gecemi gündüzüme katıp çalıştım ama hoca klasik sorarak benim güvenimi kaybetti :(
Hocanıza sorabilirdiniz, ya da klasik sınava da hazırlanabilirdiniz. Merak etmeyin hoca için sizin onun güvenini kaybetmeniz umurunda bile değil.

Bana da sordular. Hem de alasından.
Hocam adamlar oturup "Acaba daha ne kadar zor sorabiliriz?" diye düşünmüşlerdir. Benim moralimi bozdular, ümidimi kestim, diğer sınavlara çalışmadım onlardan da düşük alacağım. Maaşından memnun olmayan, hayatı boyunca adam yerine koyulmamış kişiler bizim öğretmenimiz oluyor, ne desem boştur. Allah belalarını verir umarım en yakın zamanda.

Hocam adamlar oturup "acaba daha ne kadar zor sorabiliriz?" diye düşünmüşlerdir. Benim moralimi bozdular, ümidimi kestim, diğer sınavlara çalışmadım onlardan da düşük alacağım. Maaşından memnun olmayan, hayatı boyunca adam yerine koyulmamış kişiler bizim öğretmenimiz oluyor, ne desem boştur. Allah belalarını verir umarım en yakın zamanda.

Bizim sınıftaki kız ikide bir sayfayı çeviriyordu orada anladım kalsik olduğunu :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı