Çiğköfte Gücü
Centipat
- Katılım
- 30 Mayıs 2024
- Mesajlar
- 14
Anan baban döver seni.
9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'Ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Bunun nasıl bir taktiği olabilir, sana ne söyleyebilirim? Aileni tanımıyorum, ne söylesem boş.
Sen daha çok kendini yalnız hissettiğin için buradasın bence.
Daha kaldığın kesin değil zamanla alışırlar lise böyle bir yer.
Blöf yapmıyor hocam geçen dönem birkaç arkadaşı bıraktı çünkü. Dünyanın sonu değil doğru ama ailem benden taktir beklerken ben teşekkür bile getiremiyorum hocam onlar için büyük bir sıkıntı.Hocanız blöf yapıyor da olabilir, bilemem de tek dersten kalmak da dünyanın sonu değil ki. Neden bu kadar dert ettiğinizi anlayamadım. @Emir Demirkan.
Dostum dönem sonu ağırlıklı puan ortalaman 50 altındaysa kalıyorsun diye biliyorum.
Dostum 9. sınıfta 5 almakda büyük başarı. Hiç olmadı tek bir konuya odaklanıp 40 alabilirdin.
9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'Ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.