Matematikten 7 aldım

10.sınıf matematikten 7 aldım. Aklımdan yapıp cevabını yazdığıma puan vermemiş. Sallamıştım tutmuş ona da vermemiş işlemlerden puan vereceğim demişti 2 soruyu en son işleminde çarpmak yerine topladım onlardanda puan vermedi sonuç olarak 7 aldım ne yapsam bilmiyorum.
Üzülme knk ben zamanında kimyadan (1) almıştım. 😎

Açıköğretim lisesine geçip direkt YKS'ye hazırlan. Boş beleş insanlarla uğraşma boşver.
2 senede bütün konuları defalarca bitirebilirsin.
Deshaneye de yazıl mutlaka.
Artık liseler işlevsel olmaktan çıktı. Yaşlı zihinlerin genç zihinleri mahvettikleri bir yer oldu.
Çok iyi bir lisede değilsen yapabilirsin. Disiplinli bir şekilde ders çalışabileceksen geçiş yap derim.

10.sınıf matematikten 7 aldım. Aklımdan yapıp cevabını yazdığıma puan vermemiş. Sallamıştım tutmuş ona da vermemiş işlemlerden puan vereceğim demişti 2 soruyu en son işleminde çarpmak yerine topladım onlardanda puan vermedi sonuç olarak 7 aldım ne yapsam bilmiyorum.
Benim de 10. sınıfta öyle vermişti ve kasıtlı olarak 07 verdiğini düşünüyorum. 4 sorum garantiydi ve sınav kağıdıma bakmak istiyorum deyince tepki vermişti. Şuan 11. sınıftayım o hoca yok ve matematik sınavına girdim dün 70-80 bekliyorum.

Ben şuan 9.sınıfım. Geçen Fizik'ten 40, Coğrafya'dan 38 ve matematik'ten 28 aldım. Hocanızın yaptığı acımasızlık. Bizim hoca yanlış olsa bile eğer işlem yaptıysak soruyu yapabilmek için uğraştıysak 3-5 bir şey veriyordu. Gerçekten şanslıyım çok iyi bir hocam var. Hocanın yüzüne bakmaya utanmıştım. Verebileceği puanları verdi gerisi benim beceriksizliğim. Bundan sonra çok çalışıp yüksek not almaya çalışacağım hocanın yüzünü kara çıkarmamak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı