MatePad 11.5s vs Tab S9 FE+

Aynı ikilemde kalıp samsung almıştım. Ne olursa olsun Huawei tablette google'ın hiçbir ürününün çalışmıyor olması çok kötü dezavantaj. Bir kaç yolu var ama yine de normal androidde çalıştığı gibi güzel çalışmıyor. Huawei'nin özellikleri vesaire güzel fakat ben olsam kesinlikle Samsung alırım ama karar sana kalmış. Tableti ne amaçla kullanacağın da önemli tabii.

Aynı ikilemde kalıp Samsung almıştım. Ne olursa olsun Huawei tablette Google'ın hiçbir ürününün çalışmıyor olması çok kötü dezavantaj. Birkaç yolu var ama yine de normal Android'de çalıştığı gibi güzel çalışmıyor. Huawei'nin özellikleri vesaire güzel fakat ben olsam kesinlikle Samsung alırım ama karar sana kalmış. Tableti ne amaçla kullanacağın da önemli tabii.

Ders.

Aynı ikilemde kalıp samsung almıştım. Ne olursa olsun Huawei tablette google'ın hiçbir ürününün çalışmıyor olması çok kötü dezavantaj. Bir kaç yolu var ama yine de normal androidde çalıştığı gibi güzel çalışmıyor. Huawei'nin özellikleri vesaire güzel fakat ben olsam kesinlikle Samsung alırım ama karar sana kalmış. Tableti ne amaçla kullanacağın da önemli tabii.
Memnunmusun?

Yansimasi yok diye 11.5'si aldım kullanıyorum sorun yok ama karşılaştıran çünkü Samsung'u denemedim.
Google sorununuda kendi içinde halletigi için direkt ek uygulama indirmeden kullana biliyorsunuz.

Hocam genel olarak nasıl tablet? Gspace mi kullanıyorsunuz yoksa GBox mı? GBox ile kullanıldığında genel olarak sorunlar olduğunu duydum diğer alternatiflerde sorun oluyor mu?

Hocam genel olarak nasıl tablet? Gspace mi kullanıyorsunuz yoksa GBox mı? GBox ile kullanıldığında genel olarak sorunlar olduğunu duydum diğer alternatiflerde sorun oluyor mu?

Yani ne bileyim YouTube falan var ama işte YT Music yoktu onun için GBox'u indirdim tek çok fazla bir şey bekleyen biri değilim ders calisacağım. Gene de mağazaya gidip görün bence ikisini de karar verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı