biristatistikçi
Picopat
LTİ İntegral harici Apotemi de bitti, ama parabol gibi kısımlar fazla eksik. Mathman mi tercih edilmeli Acil mi?
Parabol eşitsizlik gibi karma fasikülü var mı? Apoteminin.Acil yerine MEB kitabı bile çözsen daha iyi. Mathman da influencer kitabı olduğu için konuşmayacağım. Apotemi veya orjinal tercih et.
Acil neden kötü?Acil yerine MEB kitabı bile çözsen daha iyi. Mathman da influencer kitabı olduğu için konuşmayacağım. Apotemi veya orjinal tercih et.
Parabol ve eşitsizlik yok. Acilinde zor soruları saçma. Apotemi ve orijinalin müfredat dahili olan zor soruları harbiden kaliteli. Ancak acilin zor soruları sadece zor olsun diye mantıksız yazılan sorular.Parabol eşitsizlik gibi karma fasikülü var mı? Apoteminin.
Acil neden kötü?
Parabol ve eşitsizlik yok. Acilinde zor soruları saçma. Apotemi ve orijinalin müfredat dahili olan zor soruları harbiden kaliteli. Ancak acilin zor soruları sadece zor olsun diye mantıksız yazılan sorular.
Fasiküller test kitabına göre olası sorular için daha fazla soru görme şansı sağlar. Tabiki yararı olur. Ayrıca branş denemesi de çözmenizi öneririm.Eyüp B'den ilerliyorum AYT MATEMATİĞİ, Fasikül çözümü sence nete ne kadar katkı sağlar? Şu an düşük netlerim Matematik bazlı. 30 üstü istiyorum. Yararı olur mu?
Sizce okulla beraber 10 net 2 ayda 30 üstü yapılabilir mi?Fasiküller test kitabına göre olası sorular için daha fazla soru görme şansı sağlar. Tabiki yararı olur. Ayrıca branş denemesi de çözmenizi öneririm.
Yapılır ama sadece lti ile değil, geometri büyük bir bölüm keza trigo. Onlara da çalışmalısınız.Sizce okulla beraber 10 net 2 ayda 30 üstü yapılabilir mi?
Trigonometri + integral başlamayı düşünüyorum bu hafta. Sonra Eşitsizlik ve başa döneceğim Eksikler en çok orada. Geometride nerelere bakmalıyım Ayt için öncelik, yardım eder misiniz?Yapılır ama sadece lti ile değil, geometri büyük bir bölüm keza trigo. Onlara da çalışmalısınız.
Ayt için çember, analitik geometri önemli hocam. Ayrıca şekilli trigo soruları. Trigoyu ne kadar çalışsanız da ilginç bir şekilde sormayı başarıyorlar. Trigonun asıl olayı ezber değil türetme. Verdiği ifadeyi şekilden şekile sokabilirseniz çözülüyor.Trigonometri + integral başlamayı düşünüyorum bu hafta. Sonra Eşitsizlik ve başa döneceğim Eksikler en çok orada. Geometride nerelere bakmalıyım Ayt için öncelik, yardım eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.