Çözüldü Matrix Awakens Demo Global Illumination ayarı artırılınca çöküyor

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.734
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
42
Settings.ini dosyasında GlobalIlluminationquality=2 veya 3 yaptığımda FPS inanılmaz düşüp daha karaktere gelmeden çöküyor ancak 1 yaptığımda herhangi bir sorun yok. Bunun sebebi tam olarak ne olabilir?

Aldığım hata kodu;
Unhandled exception: Exceptıon_access_vıolatıon reading address 0x0000000000000c10.

Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
D3D12CORE.
D3D12CORE.
D3D12CORE.
D3D12.
D3D12CORE.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Kernel32.
Ntdll.

Çözüm
3 hazır gelen en yüksek ayarı oluyor. Sanıyorum 3 yüksek, 2 orta, 1 düşük, 0 kapalı şeklinde sıralamışlar. O ayarın yükü tüm ayarlar arasından de en fazla olan, bir şekilde patlıyor maalesef.
UE5 demosu olduğu için çok yorum yapamıyorum.
Güncel sürücüler deneyin, UE5 teknolojileri çok yeni. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Belki sadece açıp kapama işlevi vardır?

3 hazır gelen en yüksek ayarı oluyor. Sanıyorum 3 yüksek, 2 orta, 1 düşük, 0 kapalı şeklinde sıralamışlar. O ayarın yükü tüm ayarlar arasından de en fazla olan, bir şekilde patlıyor maalesef.

Güncel sürücüler deneyin, UE5 teknolojileri çok yeni. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Çözüm

Oldu gerçekten, ben bunu 22.3.1 sürücüsüyle deniyordum 2 gün önce 22.4.2'ye yükseltmiştim "3" yapmama rağmen açıldı şimdi.

Adsız.jpg

FPS iyiymiş 🙂 O ekran kartı kullanımı niye öyle ya? Bu ekran kartından çok işlemci sömürüyor herhalde.
Bu bir UE5 demosu, UE5'in yeteneklerini gösteriyor, amaç optimizasyonu iyi olması değil. Oyunlar yapıldıkça daha iyi işler ortaya çıkacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı