Çözüldü Matrix Awakens Demo Global Illumination ayarı artırılınca çöküyor

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.739
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
42
Settings.ini dosyasında GlobalIlluminationquality=2 veya 3 yaptığımda FPS inanılmaz düşüp daha karaktere gelmeden çöküyor ancak 1 yaptığımda herhangi bir sorun yok. Bunun sebebi tam olarak ne olabilir?

Aldığım hata kodu;
Unhandled exception: Exceptıon_access_vıolatıon reading address 0x0000000000000c10.

Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
Amdxc64.
D3D12CORE.
D3D12CORE.
D3D12CORE.
D3D12.
D3D12CORE.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Citysample.
Kernel32.
Ntdll.

Çözüm
3 hazır gelen en yüksek ayarı oluyor. Sanıyorum 3 yüksek, 2 orta, 1 düşük, 0 kapalı şeklinde sıralamışlar. O ayarın yükü tüm ayarlar arasından de en fazla olan, bir şekilde patlıyor maalesef.
UE5 demosu olduğu için çok yorum yapamıyorum.
Güncel sürücüler deneyin, UE5 teknolojileri çok yeni. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
@KeyN_N @KorkusuzViking @Cruslan 3300X'in can çekişip, 6600 XT'nin nereye geldik dediği garip bir deneyim oldu. Yalnız ben böyle bir şehri ve grafiği hayatımda görmedim bizzat indirip tecrübe etmek lazım, videolardan çok daha güzel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@kino çoğu oyunu 2K 60 FPS oynatan 6600XT'nin onurunu kırdın bu testle.

İşlemci de tutunamıyor. Daha güçlü tekli çekirdeği olan 6/12'lerde stabilitesi daha yüksek izlediğim diğer testlerde. Devasa şehir, bir de videoyu diske yazma derken yamuldu zavallı.

İşlemci de tutunamıyor. Daha güçlü tekli çekirdeği olan 6/12'lerde stabilitesi daha yüksek izlediğim diğer testlerde. Devasa şehir, bir de videoyu diske yazma derken yamuldu zavallı.
images (24).jpeg

Bu oyunu da deneyebilirsiniz. Minimum GTX 1080 istiyormuş.

Bu oyunu da deneyebilirsiniz. Minimum GTX 1080 istiyormuş.

Bunu denemiştim sanıyorum benzer dünya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı