Mauro icardi mi? Ricardo quaresma mı?

Futbolun en anlaşılmaz yani tartışmalar asla sonuca ulaşamaz. Gene başlıyor hadi bakalım 30 sayfalık seri. Sonuna kadar BJK

fener ne alaka burda Adam Q7 ile Icardi kıyaslıyor biri topclass topçuydu öbürü wonderkid olarak başlayıp sonu TR'ye gelmekle bitti
bejeke demesin kardeşim o zaman. bu yüzden bu ülkede Futbol tartışılmaz.

Bejeke değil mi kardeşim yanlış bir şey mi söyledim
Ne deseydim tarihi boyunca Galatasaray ve Fener'in gölgesinde kalan üçüncü büyük mü?
Fener mi? Güldürme beni 5 yıldır şampiyon olamadılar büyük mü Fener? Büyük İskender falan herhalde Büyük Hatay Dürüm.

Kanat oyuncusuyla santraforu kıyaslamanın amacı ne?

Birisi santrfor diğeri kanat oyuncusu. Karşılaştırmak doğru olmaz. Quaresma çok yetenekli bir futbolcuydu, lige renk katmıştı bulunduğu sürede. Trivela gollerini hatırlıyoruzdur . Mauro Icardi ise çok iyi bir forvet. Bitiriciliği, sezgisi vs. üst düzey.

He illa bir karşılaştırma olacaksa ben Galatasaraylı olduğum için Icardi diyorum. İkisi de kaliteli futbolcular ama.

- Weghorst'a yapılan "Aşkın Olayım" şarkısını Icardi'nin editlerinde kullanılması ve benimsenmesi.
Aşkın Olayım şarkısını ilk kullanma şampiyonluğunuzu kutlarım. Kullanılabilir, normal. Falcao'ya da yapılmıştı zamanında . Tabii telif yemediği sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…