Mauro icardi mi? Ricardo quaresma mı?

Boş kıyaslama. Asla doğru cevap çıkamaz buradan. Biri kanat biri santrafor. Örneğin şunlar daha mantıklı olur:
İcardi vs Aboubakar
Drogba vs Mario gomez
Sneijder vs talisca
Quaresma vs feghouli

Biri kanat biri santrafor nasıl karşılaştıralım? Q7 kanat olduğu için adam eksiltme vs. yönden daha iyiyken İcardi st olduğu için bitiricilik bakımından önde. Tabii bana sorarsanız Q7 ama İcardi diyenlere saygım var.

Bir de bazı gündemlerde çok görüyorum Icardi'ye yapılan editlerde falan genelde Beşiktaş'ın daha önceden yaptıkları şeyleri yapıyorlar.

- Weghorst'a yapılan "aşkın olayım" şarkısını icardinin editlerinde kullanılması ve benimsenmesi.

- Gol sevinci, formayı çıkarma, skor durumunu gösterme hareketi vb vb.

Ve bunları o kadar çok benimsemeler gördüm ki görende ilk o yapmış gibi.

Konuyu dürtüyorum. "aşkın olayım" şarkısı resmi olarak BJK Instagram hesabında 2022 Ağustos'ta wout weghorst gollerini müzikle editlenmiş haliyle paylaşıldı. Sonra icardi geldiği zaman GS taraftarı ona yakistirdi. Weghorstan önce 2020 senelerinde falcao editleri vardı. Golleri editlenmiş aşkın olayım şarkısıyla. (ama bildiğim kadarıyla GS kulübü resmi bir paylaşım yapmadı.)
2019'da şarkı çıktığı sene o senelerde Twitter'da GS'li bir arkadaş vincent Aboubakar'ın trabzonspora attığı golü paylaşıp, sarki sözlerini yazmisti. Yıllar sonra o tweete yanit gelince o sene abuşu GS'de istiyordum. Cevabını verdi.

Gol sevinci olarak: Quaresma'dan türemiştir. Yavaş yavaş ama ilk yaptığı ile Icardi'nin yaptığı aynı değildir. Zaman zaman değişerek bazi futbolcular kullanmıştır.

Kulübün attığı video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1783622

Kişisel bilgiler:

Mauro emanuel ıcardi rivero, santrfor mevkisinde oynayan İtalyan asıllı Arjantin'li futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris saint-germain'den kiralık olarak Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.
Doğum tarihi: 19 şubat 1993 (30 yıl yaşında), rosario, Arjantin.
Eşi: Wanda nara (e. 2014)
Şu andaki takımı: Galatasaray (#99 / forvet)
Çocukları: Francesca ıcardi nara, ısabella ıcardi.
Kardeşleri: Ivana ıcardi, aldana ıcardi, guido ıcardi, martina hernández, alessandro hernandez, diğer.
Kitaplar: Sempre avanti.
Boy: 1,81 m

Kazandığı ödüller:​

🏅 3X gol kralı.
🏆 2X Fransa kupası şampiyonu.
🏆 2X Fransa süper kupası şampiyonu.
🏅 1X yılın fubolcusu
🏆 1X Fransa lig kupası şampiyonu.

Piyasa değeri:​

💵 Güncel piyasa değeri: 18 milyon €
💵 En yüksek pisaya değeri: 100.000 milyon € (22 Aralık 2018)

Maç istatistikleri:​

⚽ Maç sayısı: 164.
⚽ Gol: 221.
⚽ Galibiyet: 119.
⚽ Beraberlik: 23.
⚽ Mağlubiyet: 22

Eki Görüntüle 1783642

Kişisel bilgiler:

Ricardo andrade quaresma bernardo, sağ kanat mevkiinde forma giyen Portekiz'li millî futbolcudur. Futbol kariyerine sporting Lizbon'da başladı ve sırasıyla Barcelona, inter milan, porto, Chelsea, Beşiktaş, el-ehli, kasımpaşa ve son olarak da vitória forması giydi.
Doğum tarihi: 26 Eylül 1983 (39 yıl yaşında), lizbon, Portekiz.
Numara: 7 (Beşiktaş / orta saha), 7 (vitória sc / forvet), 17 (kasımpaşa SK / orta saha), 7 (fc porto / forvet), diğer.
Eşi: Daphne quaresma.
Pozisyon: Forvet, orta saha.
Kardeşleri: Alfredo andrade quaresma.
Boy: 1,75 m
Ebeveynleri: Fernanda andrade.

Kazandığı ödüller:​

🏆4X Portekiz şampiyonu.
🏆3X Portekiz süper kupa şampiyonu.
🏅2X sezonun oyuncusu.
🏆2X İtalyan şampiyonu.
🏆2X Portekiz kupa şampiyonu.
🏆2X Türkiye şampiyonu.
🏆1X Türkiye kupa şampiyonu.
🏅1X yılın fubolcusu.
🏆1X Avrupa şampiyonu.
🏆1X şampiyonlar ligi şampiyonu.
🏆1X İngiltere kupası şampiyonu.
🏆1X İtalya kupası şampiyonu.
🏆1X İtalya süper kupası şampiyonu.
🏆1X U17 Avrupa şampiyonu.
🏆1X kulüp dünya kupası şampiyonu.

Piyasa değeri:​

💵 Güncel piyasa değeri: 150 bin €
💵 En yüksek piyasa değeri: 25 milyon € (5 eyl 2008)

Maç istatistikleri:​

⚽ Maç sayısı: 100.
⚽ Gol: 109.
⚽ Galibiyet: 76.
⚽ Beraberlik: 14.
⚽ Mağlubiyet: 10.

Kaynaklar: Wikipedi, Transfermarkt
Ek düzeltme:
İcardi: 409 maç 226 gol 51 asist
Quaresma: 673 maç 109 gol 164 asist

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230710-172305_Twitter.jpg
    Screenshot_20230710-172305_Twitter.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
1905'den beri Galatasaraylıyım. Evimde aslan besliyorum. Quaresmaya yetenek olarak yaklaşabilecek neredeyse kimse yok süper ligde. Ama İcardi fenasal bişey hocam.

1905'den beri Galatasaraylıyım. Evimde aslan besliyorum. Quaresmaya yetenek olarak yaklaşabilecek neredeyse kimse yok süper ligde. Ama İcardi fenasal bişey hocam.
Bide biri kanat biri santrafor pek doğru bir karşılaştırma değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı