Mauro icardi mi? Ricardo quaresma mı?

Icardi diyorum, çünkü Quaresma sadece Beşiktaş döneminde ülke genelinde ünlüydü ama Icardi tek Galatasaray değil tüm kariyerinde dünya genelinde ünlüydü.
Ün değil, Oynanışda ele alınmalı.

Hooop, Dün gece ki maçtan geliyorum 3 (üç) yıldır bunu bekliyorum gördük mü İcardiyi, Adamın 6 (altı) pası var 5'i (beş) santradan :D

Hooop, dün gece ki maçtan geliyorum 3 (üç) yıldır bunu bekliyorum gördük mü Icardi'yi, adamın 6 (altı) pası var 5'i (beş) santradan :D

Icardi santrafor görevinde oynayan birisi. Ekstradan pas dağıtma görevi yok forvet değil. Yani adama pas gelecek pozisyon olacak o da gol atacak durum bu. Peki sana soruyorum şimdi. O maçta sence o takımdan Icardi'ye pas verebilen pozisyona sokabilen biri çıktı mı? Çıkmadı. Ondan sonrasında Icardi balon cart curt. Adamdan ne bekliyorsunuz topu orta sahadan sürüp 10 kişiyi çalımlayıp gol falan bekliyorsunuz herhalde. Takım rezaletti biliyorum ancak gelipde adamın pas istatistiğini yazman komik olmuş.

Icardi santrafor görevinde oynayan birisi. Ekstradan pas dağıtma görevi yok forvet değil. Yani adama pas gelecek pozisyon olacak o da gol atacak durum bu. Peki sana soruyorum şimdi. O maçta sence o takımdan Icardi'ye pas verebilen pozisyona sokabilen biri çıktı mı? Çıkmadı. Ondan sonrasında Icardi balon cart curt. Adamdan ne bekliyorsunuz topu orta sahadan sürüp 10 kişiyi çalımlayıp gol falan bekliyorsunuz herhalde. Takım rezaletti biliyorum ancak gelipde adamın pas istatistiğini yazman komik olmuş.
İmmobile en azından saha da vardı dostum, İkili mücadeleye giriyordu örneğin Barış Alper, İcardi girdi mi hiç?

İmmobile en azından saha da vardı dostum, ikili mücadeleye giriyordu örneğin barış alper, Icardi girdi mi hiç?

İmmobileye laf atmadım yazdığımı tekrar oku. Ayrıca ben Barış Alper falan süper oynadı diye bir şeyde demedim. Icardi'nin görevi bu ve millet gidip pas istatistiğini falan yazmış. Futboldan anlamayan adamların Icardi'ye balon gibi kelimeler yazmasına ciddi anlamda sinir oluyorum. Bazen kaçırdığı net pozisyonlarda oluyor o zaman bende eleştiriyorum.

Penaltı golleri çok fazla hocam.
Quaresma ise bambaşka bir topçudur. Bu nesle trivelayı öğreten adamdır.
Ayrıca Icardi'nin gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Bir Didier Drogba olamaz Icardi.

Penaltı gol değil mi? Trivela'dan 10 kat değerli mesela. Penaltı atmak gittikçe zorlaştı gol olma oranları bayağı düştü özellike 2022 WC ile beraber. Büyük maçlarda Icardi'den iyi futbolcu gelmedi neredeyse ülkede. Kariyer olarak bakıldığında Drogba zaten ülkeye gelen en büyük Forvet Van Persie ile beraber. Süper Lig performansı olarak da Icardi en iyilerden birisi Quaresma bunların seviyesine yakın dahi değil saçma bir karşılaştırma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı