Mauro icardi mi? Ricardo quaresma mı?

Boş kıyaslama. Asla doğru cevap çıkamaz buradan. Biri kanat biri santrafor. Örneğin şunlar daha mantıklı olur:
İcardi vs Aboubakar
Drogba vs Mario gomez
Sneijder vs talisca
Quaresma vs feghouli

Hocam ikisinin mevkileri farklı değil mi
Karşılaştırmak saçma olur

Biri kanat biri santrafor nasıl karşılaştıralım? Q7 kanat olduğu için adam eksiltme vs. yönden daha iyiyken İcardi st olduğu için bitiricilik bakımından önde. Tabii bana sorarsanız Q7 ama İcardi diyenlere saygım var.

Konuyu dürtüyorum. "aşkın olayım" şarkısı resmi olarak BJK Instagram hesabında 2022 Ağustos'ta wout weghorst gollerini müzikle editlenmiş haliyle paylaşıldı. Sonra icardi geldiği zaman GS taraftarı ona yakistirdi. Weghorstan önce 2020 senelerinde falcao editleri vardı. Golleri editlenmiş aşkın olayım şarkısıyla. (ama bildiğim kadarıyla GS kulübü resmi bir paylaşım yapmadı.)
2019'da şarkı çıktığı sene o senelerde Twitter'da GS'li bir arkadaş vincent Aboubakar'ın trabzonspora attığı golü paylaşıp, sarki sözlerini yazmisti. Yıllar sonra o tweete yanit gelince o sene abuşu GS'de istiyordum. Cevabını verdi.

Gol sevinci olarak: Quaresma'dan türemiştir. Yavaş yavaş ama ilk yaptığı ile Icardi'nin yaptığı aynı değildir. Zaman zaman değişerek bazi futbolcular kullanmıştır.

Kulübün attığı video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek düzeltme:
İcardi: 409 maç 226 gol 51 asist
Quaresma: 673 maç 109 gol 164 asist

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230710-172305_Twitter.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
1905'den beri Galatasaraylıyım. Evimde aslan besliyorum. Quaresmaya yetenek olarak yaklaşabilecek neredeyse kimse yok süper ligde. Ama İcardi fenasal bişey hocam.

1905'den beri Galatasaraylıyım. Evimde aslan besliyorum. Quaresmaya yetenek olarak yaklaşabilecek neredeyse kimse yok süper ligde. Ama İcardi fenasal bişey hocam.
Bide biri kanat biri santrafor pek doğru bir karşılaştırma değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…