Çözüldü Mavericks 10.9.2 Windows 8 Dual Boot Sorunu

• Konuyu başlatan Tedor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.307
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tedor

Hectopat
Arkadaşlar, ben Asus N550Jv modeline Windows 8 üzerine Mavericks 10.9.2 kurdum. Rehberde yapıldığı gibi bootlooder ları yükledim, reset attım. Ama her seferinde direkt olarak windows 8 açılıyor Usb siz olarak clover boot ekranına ulaşamıyorum çok denedim olmadı. yardımcı olur musunuz? Kafayı yemek üzereyim. Teşekkürler, iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende de aynı sorun var. Clover da boot kısmı yükseltmeye çalıştığım zaman ekran sadece sol üst kösede imleç yanıp sönüyor.

Evet Clover da boot0ss kısmını yükledim. Rehberdeki herşeyi yaptım restart at dediğimde direkt olarak windows 8 açılıyor claver boot menüsüne sadece usb ile gelebiliyorum.

Eyw kardeşim rehberi izledim burda biraz değişik yapmışlar birde bunu deneyeyim bakalım sonuç değişcek mi.

Evet Denedim ilk başta sorunum düzelmedi ama sonra bios ayarlarından sorunu hallettim. Şimdi tek sorunum kextler ama mav klasörüne kurduğumda çalışmıyor clover configurator ummount yaptığımda System diye bir klasör görünür oluyor ve herşeyi oraya kurmam gerekiyor bu neden böyle anlamadım bu iş sırf sorun valla ya.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar çok uğraştım ama sürekli sorun ekran kartı sorun, boot sorun, ses kartı sorun, wifi alıcısı sorun sonuç ne peki diye sorarsanız WMWARE WORKSTATİON sanal makina kurmak ses, wifi, ekran kartı sorunları yok boot sorunu yok performansı a gelince hemen hemen aynı diyebilirim boşuna uğraştımışım kurtuldum herkese teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı