Mavericks 10.9.4 IOBluetoothHCIController start -- completed ekranında donup kalıyor

@demr Dostum ekran karti kaynakli bir sorun bu o ekrandayken Capslock tusu sana yanit verir yani donma ya da takilma yok sadece goruntu gelmiyor. Zamaninda benimde basima geldi yapacagin sey ya graphics enabler =No ve cloverden butun ekran kartiyla ilgili seyleri kaldiracaksin ya da kurulum yaptigin usb bellegin icine transmac ile erisip system library extensions klasoru altindaki tum apple intel hd graphics yazan kextleri silip tekrar kurulum yapacaksin. Takildigin yer olursa bu dediklerim dahilinde bana sorabilirsin. Benim laptop'da da intel hd graphics var 1.nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese yardım ve fikirleri için teşekkürler. Sorunu çözdüm ; options/Graphics Injector menu/InjectedEDID seçiyorum , bootargs kısmına -v -x giriyorum. Bu şekilde açıp , sistemi kurabildim sonunda. Şimdide USB yi EFI olarak gösteremiyorum orda takıldım :) Gerçekten zor işmiş mavericks kurmak.

Sistemi -x kullanarak açtığınız için EFİ mount olmuyor. Güvenli mod olmadan açmaya çalıştığınızda nerede takılıyor. İ3 2120 içinde HD 2000 ekran kartı var. Mavericks'de HD 2000 için Linux sistemlerde kext derlemeniz gerekiyor. Ya da Nvidia 400 serisi ve ya daha üst seviyeli ekran kartı almanız gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@parrhesia @akay.yesiloz

Her gün bir adım daha ilerliyorum :)

Enable Intel HD 2000 graphics on your Hackintosh (experimental) sitesinden intel hd 2000 nin kexts ini indirdim. İndirdiğim kexts leri Usbde System/Library/Extensions a attım, bu şekilde hiçbir ayar ve parametre yapmadan açabildim, sonunda :). Kurulumu bitirdim.

FakeSmc'yi uyguladım , Clover Configurator ile USB'deki EFI klasörü altındakileri bilgisayara kopyaladım.

Fakat şimdi de USB belleği çıkartıp denediğimde no operating system found hatası alıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı