Mavericks ve Windows 8.1 dual boot çalışmama sorunu

Dexter61

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Şu an kullandığım laptop'a başarılı bir şekilde unibeast ile mavericks kurulumunu gerçekleştirdim ama dual boot yapamıyorum. MSATA SSD'ye Mavericks kurulu 500gb HDD'ye de Windows 8.1 kurmak istiyorum.
Öncelikle HDD'yi yarıya böldüm ve yarısını fat 32 olarak formatladım mac üzerinde. Sonrasında USB belleğe attığım windows 8.1'i boot ettim ve disk biçimlendirme ekranına kadar geldim. Ama fat 32 olarak biçimlendirdiğim bölüme kurulum yapmadı sanırım bölüm bulunamadı şeklinde bir hata aldım. Bios UEFİ ama unibeast kullandığım için mecbur legacy kurulum yaptım yani windows'uda legacy kurmam gerekti ama kullandığım sürüm windows 8.1 single language bundan dolayı olmuş olabilir mi ? Yada dual boot yaparken atladığım bir şey mi var yardım ederseniz çok sevinirim.
Son olarak dual boot için iki işletim sistemininde aynı diskte mi kurulması lazım? Belki de biri ssd de diğeri hdd de olduğu için olmadı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı