Mavericks'te Intel HD 3000 sorunu

mebrar

Hectopat
Daha fazla  
Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal

Şuradaki imaj ile rehberde anlatıldığı gibi çok rahat bir şekilde bilgisayarıma Mavericks'i kurdum. Fakat hiçbir şekilde ekran çözünürlüğümü değiştiremedim. 1024*768'te takıldı. Sistem özelliklerine baktığımda ise grafik kartımı Intel HD 3000 yerine Intel HD 2000 olarak gördüğünü fark ettim. SS'si ise şöyle:
skl7.png

Sanırım ekran çözünürlüğümü değiştiremememin sebebi bu. Fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Sistemimin özellikleri ise şöyle:
  • Intel i5 2500K
  • Asus P8Z68-V
  • 8GB RAM
  • 1TB Samsung HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

45:45'deki kısımda işlemin nasıl yapılacağı anlatılıyor. Sizin gireceğiniz ID videoda girilen ID'den farklı olacak, kendi işlemcinize uygun ID'yi bulmak için foruma bakın, bir konu altında ilgili kodlar toplanmıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

45:45'deki kısımda işlemin nasıl yapılacağı anlatılıyor. Sizin gireceğiniz ID videoda girilen ID'den farklı olacak, kendi işlemcinize uygun ID'yi bulmak için foruma bakın, bir konu altında ilgili kodlar toplanmıştı.

Hocam yaptım, Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal bu linkteki koda göre de "0x00301000"i girdim oraya. Ama maalesef hâlen aynı sorun devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı