Mavericks'ten El capitan Güncellerken Takılma Sorunu

shagye

Hectopat
Daha fazla  
Maverickten el capitan sürümüne güncellerken yükleme ektanında takılı kalıyor. Verbose modda bu şekilde yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? Normal maverickte açılmıyor şu an.

Ekran kartı takılıyken böyle idi , daha sonra dahili vga girişinden bagladıgımda ise farklı hata verdi

Dosya Ekleri

• Screenshot_20160714-165121.png
    Screenshot_20160714-165121.png
    354,8 KB · Görüntüleme: 97
Sistem bilgilerin nedir? Hangi yöntemle güncelleme yapmaya çalışıyorsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Foxcon G41mxe anakart
Xeon x5460 işlemci
Hd4650 amd 1008x9498 ekran kartı
Forumdaki güncelleme konusu yardımıyla güncellemeyi denedim
Clover configuration son sürümünü yükledim app store üzerinden el capitan imajını indirdim o şekilde kuruyorum

Kendi USB imajını mı hazırladın yoksa sadece El Capitan indirip hemen güncelleme yapmayı mı seçtin? Böyle ise bunun yerine USB imaj hazırla yada bizim kurulum imajı ile dene.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Npci=0x2000 komutuyla şimdide tahmini %80 de filan bu hatayı veriyor
Usb imajı hazırlamadım enson çözemessem baştan temiz bir kurulum düşünüyorum acaba appstoredan indirdigim imajı usb bellege atabilirmiyiz yoksa forum üzerindeki imajı tekrarmı indireyim

Dosya Ekleri

• _20160714_184703.JPG
    _20160714_184703.JPG
    127,6 KB · Görüntüleme: 72
Npci=0x2000 komutuyla şimdide tahmini %80 de filan bu hatayı veriyor
Usb imajı hazırlamadım en son çözemezsem baştan temiz bir kurulum düşünüyorum acaba App Store'dan indirdigim imajı USB belleğe atabilirmiyiz yoksa forum üzerindeki imajı tekrar mı indireyim
Kendi USB imajını hazırlayabilirsin. Aşağıdaki rehber en kolay yöntemdir.
Unibeast ile OS X El Capitan Kurulum Rehberi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı