Maverics Açılırken "CPU Halted" Hatası Verip Kapanıyor

pc "-v" modda açılmaya çalışırken akan yazıları videoya çektim. Bir bakarsanız @Recep Baltaş ve ilgili arkadaşlar, yardım ederseniz çok sevinirim.
Link ten videoya ulaşabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ben de aynı problemi bugün yaşadım. Sorunun çözümü yok mu? İngilizcesi olan yabancı kaynaklara da baksa çok güzel olur.

Sistem özelliklerim

İşlemci : Intel® Core™ i7-4710HQ 2.5GHz İşlemci
Chipset : Intel HM87
Hafıza : 16 GB DDR3L, 1600 MHz
Hafıza Slot : 2, max 16GB
Ekran Kartı : Geforce GTX870M GDDR5 3GB
Hard Disk Kapasitesi : 2 x128 GB SSD Super RAID (256GB SSD) + 1TB HDD 7200rpm

Sistem özelliklerim

İşlemci : Intel® Core™ i7-4710HQ 2.5GHz İşlemci
Chipset : Intel HM87
Hafıza : 16 GB DDR3L, 1600 MHz
Hafıza Slot : 2, max 16GB
Ekran Kartı : Geforce GTX870M GDDR5 3GB
Hard Disk Kapasitesi : 2 x128 GB SSD Super RAID (256GB SSD) + 1TB HDD 7200rpm

Sistemini açılmıyorsa boot: -v cpus=1 busratio=19 npci=0x2000 PCIRootUID=1 yazarak açmayı dene eğer spesifik sorun yoksa açılması lazım.

Sistemini açılmıyorsa boot: -v cpus=1 busratio=19 npci=0x2000 PCIRootUID=1 yazarak açmayı dene eğer spesifik sorun yoksa açılması lazım.

Malesef açılmadı. Kurulum USB'si ile Disk Utility'i açıp MAC'in yüklü olduğu diski onarmayı denedim fakat bu disk onarılamıyor biçimlendirin diyor. Ama en son takır takır çalışıyordu. Bunun cpu ile bir alakası var mı bilmiyorum. Windows'a geçip transmac ile mac sistemdeki dosyaları görebiliyorum diske erişimim var. Anlayamadım bu sorun neden oldu

Bir süredir sorunsuz kullanıyordum zaten. Kextlere kendi kendine ne olmuş ola ki? Tek hatırladığım en son baya bir program açıktı. Chrome'da bir sürü sekme açıktı. En son bir video açtığımda cpu panı baya hızlanmıştı. İlk defa o kadar hızlı döndü. IMac'in sensor kablosu çıkmış fanı gibiydi. Videoları kapatınca eski haline döndü. Sonra kapatıp yattım işte sabah bu manzara..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı