Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Asus X550VX- Intel(R) Dynamic Platform Thermal Framework Driver'ını kaldırın.
- İntel'e ait Chipset sürücülerini varsa mevcut olanı kaldırın ve mümkün olan en güncelini kurun.
-NVIDIA'ya ait mobil bir ekran kartı kullanıyorsunuz sanırım. DDU ile bu kartın sürücüsünü kaldırın sisteminize uygun olan en güncel sürümü yükleyin.
Sistem bilgisini göremediğim için minidump dosyalarında link paylaşamıyorum. Sistem bilginizi paylaşırsanız sürücüler ile ilgili yardımcı olabiliriz.
Sorun Intel(R) Dynamic Platform Thermal Framework Driver ve NVIDIA sürücüsünden kaynaklı.
X550VX Sayfasından mevcut Intel'e ait sürücülerinizi kaldırdıktan sonra CCleaner tarzı program ile kalıntıları sildikten sonra;Asus X550VX
İ7 6700HQ
GTX 950M 4GB GDDR5 Samsung.
8GB+4GB Kingston 2133 DDR4 RAM.
860EVO 500GB SSD.
DDU ile dün son sürümü kurmuştum ama dediğinizi de yaparım. Teşekkürler her şey için sonuçları paylaşırım.X550VX Sayfasından mevcut Intel'e ait sürücülerinizi kaldırdıktan sonra CCleaner tarzı program ile kalıntıları sildikten sonra;
Intel Graphics Driver, Intel Management Engine Interface ve Intel INF Update Driver'ı kurun.
Daha sonra
DDU ile NVIDIA'ya ait ekran kartı sürücünüzü de kaldırın. Ve GTX 950M'ler için bildiğim en kararlı sürüm olan 397.64'ü buradan indirip kurun.
DDU'yu nasıl kullanacağınıza dair rehber de bırakıyorum. Sorununuz çözülürse veya devam ederse bilgilendirmeyi unutmayın. Yeni oluşan minidump dosyalarını da paylaşırsınız bizimle.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Hocam lütfen yardımcı olabilir misiniz? Bugün de photoshop kullanamadım. Her açtığımda mavi ekran yedim.Boş olduğunu sanmıyorum, hiçbirisi 0 KB görünmüyor. Olmazsa sıkıştırmadan atmayı da deneyebilirsiniz. İndirmesi biraz daha uzun sürer ama en azından inceleyebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.