Mavi ekran hataları

İşletim sistemi
Windows 10

Dr.Mellon

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, sabah bilgisayarı ilk açtığımda mavi ekran hatası aldım ve az öncede uykudan uyandırdıktan sonra yine mavi ekran hatası aldım yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1-Kaspersky yazılımını kaldırın.

2-XIGNCODE yazılımını kaldırın.
  • 2 tane AV kullanmayın çakışabilirler.
3-Rehberi uygulayın.

4-Bellekleri test edin.

1-Kaspersky yazılımını kaldırın.

2-XIGNCODE yazılımını kaldırın.

2 tane AV kullanmayın çakışabilirler.

3-Rehberi uygulayın.

4-Bellekleri test edin.

Cevap için teşekkürler Kaspersky yeni kullandığım bir program değil ama ve Windows 10 çıktığından ve kullandığımdan bu yana ilk defa mavi ekran hatası aldım. XIGNCODE bunu zaten kaldırmıştım ama bilgisayarı resetlememiştim gün içerisinde. 1 tane AV kullanıyorum ikincisi yok! Rehberi deneyeceğim tekrar hata alırsam mutlaka yazacağım. Teşekkür ederim.

Tamamdır.

Ben @ViooYa ve @Bora Dere 'yi de etiketleyeyim sıkıntı çıkmasın. :)
Cevap için teşekkürler Kaspersky yeni kullandığım bir program değil ama ve Windows 10 çıktığından ve kullandığımdan bu yana ilk defa mavi ekran hatası aldım.
Geçici olarak kaldırın, ''Unloaded modules'' kısmında çıktı.

1. Kaspersky'ı kaldırın.
  2. CPU-Z'yi kaldırın.
  3. XIGNCODE3 ve bağlı olduğu oyunu kaldırın. Muhtemelen PUBG Lite'a ait. Tencent Games'e ait bir şey bırakmayın bilgisayarınızda.
  4. BattleEye'ı kaldırın.
  5. Belleklerinizi MemTest86 ile test edin, sonuç görsellerini bizimle paylaşın.
  6. DDU ile NVIDIA ekran kartınıza ait sürücüyü kaldırın ve güncel WHQL sürüm yükleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı