Çözüldü Mavi ekran hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
9 Temmuz 2015
Mesajlar
160
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar. Kullandığım masaüstü sistemimi neredeyse her açtığımda farklı kodlarda mavi ekran hataları alıyorum. Sistemi toplayalı 5-6 ay oldu. Geçtiğimiz hafta belki düzelir umuduyla format atıp temiz bir Windows 10 kurulumu yaptım ve tüm sürücüleri kurdum. Ekran kartı sürücüsü de Windows sürümü de güncel. Bu mavi ekran hatalarının donanımsal mı yazılımsal mı olduklarını çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump dosyalarını ekliyorum.
 
Çözüm
Yazı derken bazı hata kodları var ve her seferinde farklı bir kod yazıyor. Bilgisayarı kullandığım sırada, bilgisayara ne kadar yük bindirsem de hiç almıyorum mavi ekran. Yalnızca bilgisayarı ilk açtığımda windows açılıyor ve anında mavi ekran hatası verip yeniden başlatıyor. Komik mi derken ne kastettiğinizi anlayamadım.
 
 
Çözüm
Teşekkür ederim ilginiz için, deneyip geribildirimde bulunacağım.
 
Denediniz mi? Geçen süre zarfında sorun çıktı mı?
Belirttiğiniz tüm adımları uyguladım. Çok şükür bu sabah bilgisayarı açtığımda mavi ekran hatası almadım. Size geri dönüş sağlamak için bir gün daha bekleyip tam emin olmak istedim. Ancak şu anlık sorun çözülmüş gibi duruyor. Yardımınız için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı