Çözüldü Mavi ekran hatalarının sebebi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

rxhysz

Femtopat
Katılım
16 Aralık 2023
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni format attım bir 12 gün oldu. Driverları kurdum kendi sitesinden ettim her şeyi ASUS'un Armoury Crate'sinden de kontrol ettim güncel doğru ama mavi ekran alıp duruyorum. Aşağıya bırakıyorum minidump dosyasını.

Minidump
 
Çözüm
Testler temiz ve diğer dediklerimi yaptıysaysan anakartı yolla değişsinler. Sorun var maalesef.
Tamamdır teşekkür ederim.

Hocam biraz geç döndüm kusura bakmayın bayağı bir sorunla karşılaştım ama hallettim kasanın içini açıp hazır açmışken tozları aldım sonrasında karşılaştığım sorunu anlatayım PC açtığımda açılmıyordu siyah ekranda o kırmızı logolu yazılar geliyordu okuduğumda hard diskle alakalı sorun vardı BIOS'a atıyordu sadece defaulta aldım XMP kapattım BIOS zaten son sürümdü onu ellemedim ASUS'la alakalı her şeyi sildim güncelleştirmeler kontrol ettim hepsi kurulu eğer yine mavi ekran alırsam haberdar edeceğim şu anlık bir sorun yok sanırım hard diskim bozuk onunla alakalı olabilir.

Günaydın hocam, format atıp temiz bir kurulum yaptım sürücüleri ASUS sitesinden yükledim her şey oradan kurdum Windows updateleride yaptım fakat dün saat 12'ye doğru bir mavi ekran hatası aldım sonrasında bir daha aldım. Minidump dosyasını bırakıyorum müsait olduğunuzda bakar mısınız rica etsem teşekkürler şimdiden.

Minidump
 
Son düzenleme:
Hocam ben çok bilmiyorum da sitenin linkini atabilme şansınız var mı? BIOS için dediklerinizi harfiyen uyguladım sürücüleri yüklemem gereken siteyi atarsanız çok sevinirim pek bilgim yok.
 

Geri
Yukarı