Çözüldü Mavi Ekran Hatası 0x000000d1

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

özgür2

Megapat
Çözüm
Ağ sürücüsünü güncelleyince ve güvenlik programını silince sorun kalmaması lazım. Devam ederse Windows 10 kurun. Yine devam ederse anakartı iade edin.

Ağ sürücüsünü güncelleyince ve güvenlik programını silince sorun kalmaması lazım. Devam ederse Windows 10 kurun. Yine devam ederse anakartı iade edin.

Son düzenleme:
Çözüm
Ağ sürücüsünü güncelleyince ve güvenlik programını silince sorun kalmaması lazım. Devam ederse Windows 8.1 kurun. Yine devam ederse anakartı iade edin.

Recep Bey antivirüs proramınını da sildikten sonra mavi ekran almazsak aynı antivirüs programını tekrar yükleyecekmiyiz yoksa başka antivirüs programı mı kullanacağız. Yüklü olan antivirüs programı norton anakart CDsinden driverleri yüklerken yüklendi.

Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Antivirüs sürümüne baktım güncel (20.4.0.40). Norton destekten yeni sürüm denetleden baktım en son sürüm olduğunu gösteriyor.

Windows'u yeniden kurmayı denediniz mi acaba yazılımsal bir sorunsa tabi.Donanımsal ise servise vermeyi düşündünüz mü?.Ben bilgisayarımı aldığımda 3 gün sonra mavi ekran sorunuyla karşılaştım servise verdim ana kart değiştirildi.

Windows'u yeniden kurmayı denediniz mi acaba yazılımsal bir sorunsa tabi.Donanımsal ise servise vermeyi düşündünüz mü?.Ben bilgisayarımı aldığımda 3 gün sonra mavi ekran sorunuyla karşılaştım servise verdim ana kart değiştirildi.

Windows'u yeniden kurmadım. Güncellemelerle ve virüs programıyla ilgili olabileceği söylendi. Bunları yaptık ve şu anda beklemedeyim mavi ekran verip vermeyeceğine bakacam. Eğer düzelmezse format atıp duruma tekrar baktıktan sonra ki inşallah sorun düzelir, o zaman anakartı servise vermem gerekecek.

- - - Güncellendi - - -

Anakartta sorun olduğunu nerden anladınız.

- - - Güncellendi - - -

Ben de bilgisayarı alıp kuralı 1-1,5 ay oldu. Benim bilgisayar da yeni yani sefasını sürelim derken böyle bi sorunla karşılaştık.

Windows'u yeniden kurmadım. Güncellemelerle ve virüs programıyla ilgili olabileceği söylendi. Bunları yaptık ve şu anda beklemedeyim mavi ekran verip vermeyeceğine bakacam. Eğer düzelmezse format atıp duruma tekrar baktıktan sonra ki inşallah sorun düzelir, o zaman anakartı servise vermem gerekecek.

- - - Güncellendi - - -

Anakartta sorun olduğunu nerden anladınız.

- - - Güncellendi - - -

Ben de bilgisayarı alıp kuralı 1-1,5 ay oldu. Benim bilgisayar da yeni yani sefasını sürelim derken böyle bi sorunla karşılaştık.

Bende açılışta ya da kapanışta mavi ekran geliyordu sürekli baktım olmuyor uğraşmak yerine garantisi varken götürdüm aldığım yere incelediler ve anakartın sorunlu olduğu söylendi. Değişimi yapıldı.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı