Mavi Ekran Hatası: athwbx.sys

berry

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2014
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternet bağdaştırıcım olan qualcom atherosu güncelledikten sonra belirli belirsiz zamanlarda " System thread ... : athwbx.sys" hatasını alıyorum ve sistem yeniden başlatılıyor. Birkaç defa bu olay gerçekleşince sürücüm deaktif oluyor. Ne yapmak gerekiyor? Şimdiden teşekkürler...
 
Kardeş benimki de Qualcom, atheros'u bende güncelledikten internette gezerken hep yeniden başlattı. Ben pc'yi fabrika ayarlarına döndürdüm sorun cözüldü, daha yeniden başlatmiyor. Sana fabrika ayarlarına döndürmeni tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bu fabrika ayarlarına döndürmek format değil, bilgisayarı ilk aldığın hale döndürmektir. Pc ilk aldığında nasılsa fabrika ayarlarına döndürdüğünde ilk aldığın şekle döner, fabrika ayarlarına dönerken format atmaz. Senin yüklediğin programlar, oyunlar, güncellemeler filan hepsini siler. Güncellemeyi sildiği için de Qualcom atheros'u ilk haline döner, daha da yeniden başlatmaz pc'yi ben yaptım oradan biliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü zaten yüklüydü deaktif olunca güncelle dedim sonra aynı hata.

Fabrika ayarlarında win7 var ben win8.1 pro kurdum. Fabrika ayarları çözüm değil yani.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı