Serioyuncu Kilopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Kıbrıs,Gaziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı açarken mavi ekran hatası aldım şimdi normal çalışıyor. Verdiği hatayı tam hatırlamıyorum ama minidump dosyası var. Şimdidem Teşekkürler. Minidump: Meet Google Drive – One place for all your files
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı açarken mavi ekran hatası aldım şimdi normal çalışıyor. Verdiği hatayı tam hatırlamıyorum ama minidump dosyası var. Şimdidem Teşekkürler. Minidump: Meet Google Drive – One place for all your files
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Ocak 2015 #11 Sürücün güncel değil diyoruz güncel diyorsun. Güncel ise kullanmaya devam et. Artı 0 Eksi
Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #12 arkadaşlar bende halmacpi.dll bide ntoskrnl.exe sorunu var youtube bakarken birden pc kapanı yo yardım edin lütfen. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 26 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
arkadaşlar bende halmacpi.dll bide ntoskrnl.exe sorunu var youtube bakarken birden pc kapanı yo yardım edin lütfen.