Mavi ekran hatası sonrası BIOS'a atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

savlan

Decapat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1x49OO3SeuEP8z4PXMNE2jFNO1hoqUDoG/view?usp=sharing
Ekran kartı
msi 3070
Anakart
Msi b450m pro vdh plus
İşlemci
ryzen5 5600
Mavi ekran hatası aldıktan sonra bilgisayara reset atıyorum. Beni direkt BIOS'a atıyor. Power tuşundan kapatıp açınca açılıyor PC tekrar. Minidump dosyasını yüklüyorum yardımcı olur musunuz?

Yardımcı olabilecek biri var mı ? Dosyayı okuyabilen biri ?

Son düzenleme:
Vanguard da görünüyor ama muhtemelen depolamada hata var. Ne var sistemde depolama olarak, sistemi açabiliyor musunuz?

En güncel dosya 18 Ocak için bu arada, bu dosyaya bakarak yorum yaptım. Daha yenisi yok klasörde.

Vanguard'ı sildim tekrar gene verdi mavi ekranı. Sistem açık kullanıyorum. Bazen çok sık yapıyor. Bazen ise aralıksız 1 ay kullanıyorum. Mavi ekrandan sonra reset atınca BIOS'a atıyor direkt. Power tuşu ile kapatıp açınca sorunsuz açılıyor.

Dosya Ekleri

• ssd.jpg
    ssd.jpg
    155,5 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. Açıkçası disk sorunu gibi gelmişti başta ama bir SSD varmış sadece. Yine de HD Tune Pro ile hata taraması yapar mısınız? Quick scan tiki kapalı olsun. Sonrasında sonucunu ve yine aynı uygulamadan sağlık bilgilerini de paylaşın. Hatta şu yeni aldığınız mavi ekranın da dosyasını paylaşın, inceleyeyim.

Doğru olmadıysa tekrar yapayım.

Health kısmında warning var.

Dosya Ekleri

• taramasonucu.jpg
    taramasonucu.jpg
    751,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 1738271988195.png
    1738271988195.png
    74,6 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, dediğim gibi şikayetiniz zaten depolama sorununa işaret ediyordu. Ama hata taramasında ve diğer parametrelerde pek sorun yok aslında. Bu arada önceden fark etmemişim, bu C diski değilmiş. Aynı işlemleri C diski için de yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı