Telemnar92
Picopat
Daha fazla
Ekran kartı driver'ı hangi sürüm?Windows 10
Ryzen 3600
MSI Tomahawk B450
MSI 5700XT
Kingston HyperX 8 x 2 3200 Mhz RAM
1 TB HDD (Seagate sanırım)
1 TB HDD WD Blue
Geçen hafta ''ntsokrnl'' ile başım beladaydı WD Blue 500 GB SSD' yi sistemden çıkartınca hatalardan kurtulmuştum. Şu an eski Sistemimin HDD'sini kullanıyorum. Bu gün tekrar başladı hatalar. Hataları görebileceğiniz gibi art arda aldım.
Ekran kartı Driver'ı hangi sürüm?
Daha farklı bir yönden bakmaya çalışıyorum. Son olarak Bad Sector taramasını yapıp bir de yine aynı şekild CMD'yi yönetici olarak başlatıp chkdsk /f /r komutunu girer misiniz? İşlem durduğu zaman (Y/N) çıkacak ve siz de Y yazacaksınız. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatacaksınız.
DDU ile kuruyorsunuz değil mi? 20.2.2 sürümünü dener misiniz?Şu an yüklü olan: Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Recommended (WHQL) Lakin en güncel olanları da denedim;
- 20.8.2
- 20.8.1
- 20.7.2
- 20.7.1
Dostum bende aynı hatayı alıyordum son sürümde. 20.2.2 sürümüne geçince düzeldi o yüzden sorma gereği duydumEkran kartı sürücüsünde bir sıkıntı yok. @359149
Dostum bende aynı hatayı alıyordum son sürümde. 20.2.2 sürümüne geçince düzeldi o yüzden sorma gereği duydum
Keşke benim sorun da o kadar basit olsa, ama değil maalesef![]()
Eğer HDD sağlam ise sorun PSU olabilir. Markası nedir ve Kaç watt ?Keşke benim sorun da o kadar basit olsa, ama değil maalesef![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.