Çözüldü Mavi Ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows 10
Ryzen 3600
MSI Tomahawk B450
MSI 5700XT
Kingston HyperX 8 x 2 3200 Mhz RAM
1 TB HDD (Seagate sanırım)
1 TB HDD WD Blue

Geçen hafta ''ntsokrnl'' ile başım beladaydı WD Blue 500 GB SSD' yi sistemden çıkartınca hatalardan kurtulmuştum. Şu an eski Sistemimin HDD'sini kullanıyorum. Bu gün tekrar başladı hatalar. Hataları görebileceğiniz gibi art arda aldım.
Ekran kartı driver'ı hangi sürüm?

Ekran kartı Driver'ı hangi sürüm?

Şu an yüklü olan: Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 Recommended (WHQL) Lakin en güncel olanları da denedim;
  1. 20.8.2
  2. 20.8.1
  3. 20.7.2
  4. 20.7.1

Daha farklı bir yönden bakmaya çalışıyorum. Son olarak Bad Sector taramasını yapıp bir de yine aynı şekild CMD'yi yönetici olarak başlatıp chkdsk /f /r komutunu girer misiniz? İşlem durduğu zaman (Y/N) çıkacak ve siz de Y yazacaksınız. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatacaksınız.

Bu Hd Tune ile tarama yaparken ard arda aldığım iki hata; Minidump-2 Bu da chkdsk /f /r sırasında aldığım hata; Minidump-3 Anlamadığım şey aynı şekilde problemler yaşıyordum dediğim gibi geçen hafta, SSD'yi çıkartınca sorun kalkmıştı. Şimdi bir başka sabit diskte tekrar aynı sorunu yaşıyorum. Ben bu işin içinden çıkamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı