Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cuucmberShow

Decapat
Merhaba, bu benim yeni PC'im ve bu da ikinci mavi ekran hatası olunca açıkcası korkmaya başladım. İki mavi ekran hatası da aynı hatayı veriyor ama sebebini anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Eğer bir parçası bozuk diyorsanız 2 yıllık garantisi daha bitmedi, garanti bozulan parçaları kapsıyor ve değiştiriyor.

Minidump: minidump-dosyalarım

Sistem özelliklerim:

Windows 10 Home 2004.
CPU: Intel Core i5-10210U.
GPU 0: Intel UHD graphic (dahili)
GPU 1: NVIDIA GeForce MX230 (harici)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun dahili grafik biriminizde görünüyor. DDU ile sürücülerini kaldırıp güncelleyin. En alttaki linkte en soldakini seçeceksiniz. Ayrıca Driver Booster gibi bir şey kullanıyor musunuz?
Sorun dahili grafik biriminizde görünüyor. DDU ile sürücülerini kaldırıp güncelleyin. En alttaki linkte en soldakini seçeceksiniz. Ayrıca Driver Booster gibi bir şey kullanıyor musunuz?

Çözüm

Hayır kullanmıyorum Driver Booster.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı