Mavi ekran hatası

Kamurannn

Hectopat
Daha fazla  
Cihazınız bir sorunlar karşılaştı hatası verdi, YouTube'de bir şeyler izliyordum. Mavi beyaz karışımı oldu monitörüm, masmavi olması gerekirken. Ne hatası olduğunu hatırlamıyorum. Sabahtır CS:GO'da donup atıyordu zaten 3-4 defa oldu, AC Odyssey girdim oyun çöktü. En son da YouTube'de verdi hatayı nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, sonuçları bu mesajımdan sonra atarsanız seviniriz. Öteki türlü bildirim gelmiyor çünkü.

Tamamdır, sonuçları bu mesajımdan sonra atarsanız seviniriz. Öteki türlü bildirim gelmiyor çünkü.
Reis buyur

Yeni bir konu açmanıza gerek yoktu. Belleklerinizde hata var, değiştirmelisiniz.

Yeni bir konu açmanıza gerek yoktu. Belleklerinizde hata var, değiştirmelisiniz.
Merhabalar. Ben de oyunlarda takılmalar yaşıyorum. Sizce bu testi yapmalı mıyım? Latencymon testi yapmıştım da sanırım gecikme problemi olan yer ekran kartımda. Bir bakar mısınız? @Bora Dere

Son düzenleme:
@Alpha Frozen konunuz çok uzamış, en başından bakan kişinin yorum yapması daha doğru olur. Fakat bu test bellekler için, ekran kartıyla pek bir alakası yok.

Reis buyur.
Siz de bellek değişimi sonrasında sonuçları yazarsanız sevinirim.

Bu düzeltilecek bir sorun değil, size yeni bir ürün verecekler. Garantiye nasıl yollayacağınız konusunu da aldığınız yerle konuşmalısınız.

Bu düzeltilecek bir sorun değil, size yeni bir ürün verecekler. Garantiye nasıl yollayacağınız konusunu da aldığınız yerle konuşmalısınız.
Tamamdır reis 1 hafta falan pc kullanmayacağız artık herhalde xd
Reis dün memtest sonrası 2933MHz'den 3000MHz yükseltmiştim. PC kapattım daha sonra, bir süre sonra, gece açmaya çalıştım PC açılmadı bekledim bekledim açılmadı, Ramleri çıkartıp taktım olmadı, BIOS pil sıfırladım, PC açıldı, 2800MHz 1.38Voltajda sorunsuz açıldığı için ramleri öyle ayarladım ve bu sabah bir daha teste sokmak istedim, soktum ve sonuç böyle.
Ben anlayamıyorum şimdi bunu garanti göndersem bana sorun yok derler, geri gönderirler, boşa beklerim falan kafam karıştı. Niye böyle oldu şimdi.(XMP kapalıydı her ikisinde de) Sadece o 2933MHz'di. Sabah yaptığım 2800MHz.
Ben ne yapacağımı şaşırdım .d

Dosya Ekleri

• IMG_20201015_135106_003.jpg
    IMG_20201015_135106_003.jpg
    219,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20201015_135136.jpg
    IMG_20201015_135136.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20201015_135155.jpg
    IMG_20201015_135155.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı