Belleklerde bozulma ve çeşitli adreslerin erişiminde sorun var gibi. MemTest yap.
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
Onun dışında Prime95 indirip 15 dakika işlemci stres testi yap. Intel sürücünü kaldır ve kur, Faceit geçici süreliğine kaldır. Sanal bellek ayarlarıyla oynadıysan düzelt. HDD Tune Pro ile sabit disk kullanıyorsan error scan kısmına gelip quick scan tikini kaldırıp test yap, ek olarak health kısmının ekran görüntüsünü at.
Sistem aldığı interruptları yerine getirmek için uğraşırken de çeşitli sorunlar yaşıyor sanırım. Çeşitli oyunlardan ve anti-cheat yazılımlarından uzak dur, anti-cheat yazılımlarını bir süreliğine kaldır. XMP ise açtım demişsin, tamamen kapat. Daha doğrusu belleklerde sorun çıkarsa, yeni bellek alana kadar böyle idare et.
Komut istemini yönetici olarak başlatıp aşağıdaki komutu uygula. Dosya sistemindeki bozuklukları düzeltsin. Windows Update varsa da yap.