Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

gorkem22tr

Centipat
Daha fazla  
Asla mavi ekran hatasını çözemiyorum sürekli farklı sebeplerle mavi ekran hatası alıyorum. Lütfen yardımcı olun :(

Edit: BIOS güncel, Memtest yaptım sorun yok.

Çözüm
Duruma göre bir şeyler yapmaktan başka çare yok dostum halen daha sorun çıkarsa formatlayıp tüm sürücüleri kendi sitelerinden indirip kurman gerekir ama donanımsal bir sorun varsa bunlar işe yaramayacak.

Yani bilgisayarı sıfır aldım ve alalı 1 ay olmadı bile donanımsal sorun çıkacağını tahmin etmiyorum çok ağır oyunlar da oynamıyorum muhtemelen yazılımsal bir sorun vardı çözdük ama kısmet tabii bakacağız ilerleyen zamanlarda tekrardan 3200 MHz'ye çekmeyi düşünüyorum duruma göre geri dönüş yaparım.
Güncelleme:
Arkadaşlar sorun ne RAM ne de başka bir şey miş. Format attım düzeldi geri kalan tüm şeyler teferruat. Bastım formatı sıkıntı ortadan kalktı.
Güncelleme:
Arkadaşlar sorun ne RAM ne de başka bir şey miş. Format attım düzeldi geri kalan tüm şeyler teferruat. Bastım formatı sıkıntı ortadan kalktı.
Ne demek. Son mesajı ben bırakayım ki siz gelene kadar en azından mesajlarınız üst üste binmesin. Yoksa bildirimi gelmez. Lütfen bir sonraki mesajınızı 2 gün sonra sorunun çözüldüğünü belirtmek için kullanın.

Dostum minidump dosyalarına bakıyorum ama "memory_corruption" gösteriyor Memtest sıkıntılı değil demişsin ilginç bir durum.

Windows memtes de yaptım Memtest86'yı da yaptım ikisinde de sorun çuıkmadı. Neden gözükmediğini bilmiyorum dediğin şeyin acemiyim bu konularda. Eğer nasıl gösterebileceğimi söylersen denerim.

SYMBOL_NAME: nt!KiSystemServiceExitPico+1fe

MODULE_NAME: nt

IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe

IMAGE_VERSION: 10.0.19041.572

STACK_COMMAND: .thread ; .cxr ; kb

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET: 1fe

FAILURE_BUCKET_ID: 0x1_SysCallNum_d0004_nt!KiSystemServiceExitPico

OS_VERSION: 10.0.19041.1

BUILDLAB_STR: vb_release

OSPLATFORM_TYPE: x64

OSNAME: Windows 10

-------

Yukarıdaki şey senin attığın ,lk minidump dosyasının içeriği, buradaki hatayı Recep Baltaş anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SYMBOL_NAME: Nt! Kisystemserviceexitpico+1fe.

MODULE_NAME: NT.

IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe.

IMAGE_VERSION: 10.0.19041.572.

STACK_COMMAND:. Thread;. Cxr; KB.

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET: 1fe.

FAILURE_BUCKET_ID: 0x1_SysCallNum_d0004_nt!KiSystemServiceExitPico.

OS_VERSION: 10.0.19041.1.

BUILDLAB_STR: VB_RELEASE.

OSPLATFORM_TYPE: X64.

Osname: Windows 10.

-------

Yukarıdaki şey senin attığın, LK minidump dosyasının içeriği, buradaki hatayı Recep Baltaş anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belittiğim gibi Windows bellek testinde ve Memtest'te bir sorun çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı