Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows XP

barisbardakci01

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda birdenbire bir hata oluştu bu mavi ekran hatasını sadece oyunlarda alıyorum ve almadan önce olan şeyler şöyledir: Oyun oynarken birdenbire bilgisayar donuyor mouse ve klavyenin ışığı sönüyor sadece laptopun klavyesinin RGB'si kalıyor ve touchpadin tuşuna basınca ve touchpadin önüne dokununca ekran pikselleşiyor bilgisayarı tuşundan yeniden başlatmam gerekiyor.

Laptopum: MSI GL62M 7RDX.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :D.

Çözüm
Belki de ikisinde de sorun var ya da yukarıda yazdığım gibi kablolarda veya monitörde bir sorun var demektir.

oldumu bilmiyorum ama
attım bir önceki yorumumda bakarsan sevinirim

Ekran kartının sürücülerini güncelle.

En başta DDU ile var olan sürücüleri sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL sürücüyü indir.

VanGuard kaldırın. Mavi ekran sorunun geçince tekrar yükleyebilirsiniz.

MSI AfterBurner yazılımını kaldırın. Mavi ekran sorunun geçince tekrar yükleyebilirsiniz.

"sfc /scannow" rehberini uygulayın.

EasyAntiCheat kaldırın.

SteelSeries Engine kaldırın.

BattlEye kaldırın.

Intel HD Graphics sürücünü güncelle. Rehberi var burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücüleri güncellerkene Driver Booster kullanmayın.

Son düzenleme:
BİOS güncellemesi yapın.

Aşağıdaki rehberi uygulayın.

Drive Booster kurdunuz mu?

MSI Afterburneri kaldırın.

EasyAntiCheat yazılımını kaldırın.

Valorant Anti-Cheat yazılımını kaldırın.

SteelSeries Engine

Son düzenleme:
Tekrardan sorun olursa yazın.

Peki söylerim. BIOS güncellemesi hariç dediğiniz her şeyi yaptım birazdan oyunlarda deneyeceğim bir daha olursa resim atmayı deneyeceğim teşekkürler yardımınız için.
Tekrardan sorun olursa yazın.

Arkadaşlar hala aynı sorun var bu sorun oluyor ve bazenleri mavi ekran hatası alıyorum.
Peki söylerim. BIOS güncellemesi hariç dediğiniz her şeyi yaptım birazdan oyunlarda deneyeceğim bir daha olursa resim atmayı deneyeceğim teşekkürler yardımınız için.

Arkadaşlar hala aynı sorun var bu sorun oluyor ve bazenleri mavi ekran hatası alıyorum.

Lütfen yardım.

Dosya Ekleri

• IMG_20201119_121217.jpg
    IMG_20201119_121217.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı