punbly
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle teşekkür ederim. Kaldır dediğiniz uygulamaların yarısını yıllardır kullanıyorum ve bazılarını kullanmam şart.(usb ses kartı gibi) Bunların hepsini yapmam şart mı yoksa aralarından biri mi sorun yaratmakta?
- RGB Fusion yazılımını kaldırın.
- BattlEye launcher'ı kaldırın.
- EasyAntiChea yazılımını kadlırın.
- Internet Download Manager yazılımını kaldırın.
- Logitech yazılımlarını kaldırın.
- DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve WHQL sürümü yükleyin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
- USB ile ses alıyorsanız çıkarın.
- Rhberi uygulayın.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
O uygulamalar sıkıntı çıkarmışa benziyor. Kaldırıp sorunuz çözülünce tekrar indirmeniz en sağlıklısı.Bunların hepsini yapmam şart mı yoksa aralarından biri mi sorun yaratmakta?
Teşekkür ederim, kolay gelsin.DO uygulamalar sıkıntı çıkarmışa benziyor. Kaldırıp sorunuz çözülünce tekrar indirmeniz en sağlıklısı.
Önemli değil.Teşekkür ederim, kolay gelsin.
netaapl64.sy
ile karşılaştım internette bir arama yaptım ve "Açıklama : Apple Mobile Device Ethernet" kısmını gördüm anlam veremedim pek. Telefondan mı internet erişiminizi sağlıyorsunuz? Anlamadığımdan @283156 'i etiketleyeceğim.Size Vanguard ve Battleye kaldırmanızı söyledim, sorun çıkaran gene onlar gibi.
netaapl64.sy
ile karşılaştım internette bir arama yaptım ve "Açıklama : Apple Mobile Device Ethernet" kısmını gördüm anlam veremedim pek. Telefondan mı internet erişiminizi sağlıyorsunuz? Anlamadığımdan @283156 'i etiketleyeceğim.
Rehberi bir daha uygulayın: [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Chipset sürücünüzü güncelleyin.
Mümkünse eski (F51) BIOS sürümüne dönün.
Hangi ekran kartı sürümünü yüklediniz?
@punbly
Sorun zaten PUBG bunu ilk mesajımda da belirtmiştim.Vanguard ve BattlEye'yi kaldırmıştım fakat oynadıgım oyunlar bunları kullandığı için tekrar yüklemek zorunda kaldım. Apple Mobile device olayı da 1 kere telefonun internetini bağlamıştım ondan öyle gözükebilir. Şu aralar bilgisayar iyice sapıttı ben de temiz kurulum yaptım ekran kartı sürücüsü de her zaman WHQL sürümünü kullanırım yine aynısını yaptım. Mavi ekran yememin sebebi PUBG gibi gözüküyor daha yüklemedim yükleyince bakacağım. BIOS'u güncellemeden önce de mavi ekran yiyordum. Chipset sürücülerini de temiz kurulumdan sonra en güncelini kurdum. Mümkün oldukça Gigabyte'ın sürücülerini kurmamaya çalışıyorum(gereksizleri) gerçekten biraz özürlü gibi.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.