Mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan fors
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 590
İşletim sistemi
Windows 10

fors

Femtopat
Daha fazla  
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası
Bu bir önceki postumdu, yeni konu açmak istedim çünkü sorunun HDD kaynaklı olduğunu zannetmiştik. HDD'yi çıkarıp sadece SSD ile devam etmeme rağmen mavi ekran hataları almaya devam ediyorum, yine aynı şekilde oyundayken ya da oyundan çıkınca oluyor. Minidump dosyalarını aşağıda paylaşıyorum. Kendim bakıyorum ancak farklı hatalar gibi duruyor. Birçok şey denedim, iyice canımı sıkmaya başladı fakat tekrar deneyebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran devam ediyor mu? Diğer RAM'i çıkartıp tek tek deneyin.
Ancak akşamları vakit bulabildiğim için şu an tekini çıkarıp testi başlattım. Önceden attığı kısımda atmadan devam ediyor şimdilik. Bittikten sonra da güncellerim konuyu, diğerini başlatırım bir de.
Ancak akşamları vakit bulabildiğim için şu an tekini çıkarıp testi başlattım. Önceden attığı kısımda atmadan devam ediyor şimdilik. Bittikten sonra da güncellerim konuyu, diğerini başlatırım bir de.
İlk RAM temiz çıktı sanıyorum ki. Diğerine başladım şimdi.

İlk RAM temiz çıktı sanıyorum ki. Diğerine başladım şimdi.
İkincisi de temiz çıktı gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20210408-WA0001.jpeg
    IMG-20210408-WA0001.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG-20210408-WA0003.jpeg
    IMG-20210408-WA0003.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20210408-WA0007.jpeg
    IMG-20210408-WA0007.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG-20210408-WA0009.jpeg
    IMG-20210408-WA0009.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı