Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

körbiginar

Megapat
Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Merhaba. Durum başlıktan anlaşılıyordur sanırım. Bilgisayara overclock yapmayı dendim. Sadece GPU'ya yapacaktım. Sanırım yanlış bir ayar verdim ve bilgisayar yeniden başlatırken mavi ekran verdi. Dosyayı atacaktım ama atmayı denerken hata verdi. Acaba nasıl atabilirim?
@283156 hocam bu işlerden anlıyorsunuz. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Çözüm
Ekran kartı ile alakalı oluşmuş.

Ekran kartı sürücü güncel değil ise güncelle.

Ekran kartına daha stabil olan overclock değerleri yap. Büyük ihtimalle OC yüzüne olmuş.

MSI AfterBurner kaldır. Kaldırmak istiyorsan kaldır.

Eset kaldır. Kaldırmak istiyorsan kaldır.

Kaldır dediklerim zorunlu değil. Çünkü ana sorun ekran kartı yüzüne olmuş.

Realtek ses sürücünü güncelle.

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu sfc/ scannow gir. %100 olmasını bekle.
Birden çok dosya varsa arşivlemek daha mantıklı.

Arşivlemeden atmayı denedim.
Peki direkt Sosyal'e mi yüklemeye çalıştınız yoksa Google Drive, MediaFire gibi dosya yükleme sitelerine mi?

Şu an arşivlemeyi denedim. Arşivlerken de bu hatayı veriyor:

Ekran görüntüsü 2021-04-03 145127.png

Birden çok dosya varsa arşivlemek daha mantıklı.

Peki direkt Sosyal'e mi yüklemeye çalıştınız yoksa Google Drive, MediaFire gibi dosya yükleme sitelerine mi?

Direkt olarak Sosyal'e yüklemeyi denemiştim.

Direkt olarak Sosyal'e yüklemeyi denemiştim.
Eh, normal. Dediğim 2 siteye yükleyebilirsiniz.
Arşivlemek için ise ilk olarak WinRAR'ı dosya konumundan yönetici olarak başlatın, WinRAR üzerinden minidump dosyalarını bulup arşivleyin. Böylelikle hata vermemesi gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı