Mavi ekran hatası

enesjj

Femtopat
Katılım
8 Aralık 2023
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
NTOSkernel.exe'nin mavi ekran verdiğini gördüm.

Temiz kurulum belki sorunu çözebilir ama ortada donanımsal bir sorun varsa formatın bir faydası olmaz.

Tavsiyem BIOS güncellemesi yapın. Sonrasında clear CMOS yapın. Sorun devam ederse bellek testi de yapabilirsiniz.

Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı

@berkelei merhaba aşağıda paylaştığım mavi ekran hatasının sebebi nedir? Başka bir arkadaşın konusuna yazdım kusura bakmayın laptopu garantiye yollayacağım da nedenini öğrenmem lazım.

 
Hepsini güncellemen şart değil.
Bilgisayarı servise yollayıp yollamamama karar vermem lazım aldığım günden beri sıkıntılı. Yazılımsal mı sıkıntı yoksa donanımsal mı tam emin değilim. Bu rtx i de güncelledikten sonraki hali. Güncel olmayanları da güncellediğim halde açılırken mavi ekran verirse donanımsal olduğuna karar verip haftaya servise yollamayı düşünüyorum. O yüzden sormuştum diğerlerini nasıl güncellerim diye.
 
Bilgisayarı servise yollayıp yollamamama karar vermem lazım aldığım günden beri sıkıntılı. Yazılımsal mı sıkıntı yoksa donanımsal mı tam emin değilim. Bu RTX'i de güncelledikten sonraki hali. Güncel olmayanları da güncellediğim halde açılırken mavi ekran verirse donanımsal olduğuna karar verip haftaya servise yollamayı düşünüyorum. O yüzden sormuştum diğerlerini nasıl güncellerim diye.

Güncellemek istersen diye sadece internet ve Bluetooth sürücülerini güncelle. Ek olarak NVIDIA ses sürücüsünü de belki güncellemek istersin. Onun dışında gerek yok hepsine.
 
Güncellemek istersen diye sadece internet ve Bluetooth sürücülerini güncelle. Ek olarak NVIDIA ses sürücüsünü de belki güncellemek istersin. Onun dışında gerek yok hepsine.
Aygıt yöneticisinden internet sürücüsünü güncelle dediğimde zaten güncel diyor :D anlamadım ben bu işten birşey. Sıkıntı yok herhalde.
 

Geri
Yukarı