ArelX Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 RAM XPG 8x2 3200Mhz Ekran kartı Asus 4060 Ti 8gb Anakart Asus Prime B550 İşlemci Amd Ryzen5 5600 İyi günler, son günlerde mavi ekran hatası sayım arttı, hard disk Senitial'den diskimin sağlık durumuna baktım sağlık 83 performans 100 puan verdi. Minidump okumayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 1.MinidumpDosyası 2.MinidumpDosyası
İyi günler, son günlerde mavi ekran hatası sayım arttı, hard disk Senitial'den diskimin sağlık durumuna baktım sağlık 83 performans 100 puan verdi. Minidump okumayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 1.MinidumpDosyası 2.MinidumpDosyası
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.051 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RAM'i kontrol et. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RAM'i kontrol et.
KS KS ArelX Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 684918 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RAM'i kontrol et. Genişletmek için tıkla... Daha test başında hatalara boğuldu bakalım sonucu ne olacak. Artı 0 Eksi
684918 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RAM'i kontrol et. Genişletmek için tıkla... Daha test başında hatalara boğuldu bakalım sonucu ne olacak.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.051 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 Beklemene gerek yok 1 hata bile yeterli onun için. Artı 0 Eksi
KS KS ArelX Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #5 684918 dedi: Beklemene gerek yok 1 hata bile yeterli onun için. Genişletmek için tıkla... Testin bitmesini bekleyip ilgili markaya ileteceğim,garantisi bitmediği için ürün idade isteyebiliyor muyum? Bir bilgin var mıdır Sonuçlar hiç iç açıcı değil test sonuçlarının linkini bırakıyorum. test - Google Drive drive.google.com Son düzenleme: 2 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
684918 dedi: Beklemene gerek yok 1 hata bile yeterli onun için. Genişletmek için tıkla... Testin bitmesini bekleyip ilgili markaya ileteceğim,garantisi bitmediği için ürün idade isteyebiliyor muyum? Bir bilgin var mıdır Sonuçlar hiç iç açıcı değil test sonuçlarının linkini bırakıyorum. test - Google Drive drive.google.com